blank

Kuiperweg pc 164

Kuiperweg pc 164

Te Koop: Casco Woning te Montauban – Tamanredjo in het district Commewijne . Uw Kans op een Eigen Stukje Buitenleven!

Objectcode: KW00700

€ 35.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 357.52 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een huis dat u helemaal naar eigen wens kunt inrichten? Grijp nu de kans met deze cascowoning, gelegen in een rustige buitenwijk in het district Commewijne.

De plantage Montauban is een oude koffieplantage die naast enkele andere kleinere plantages was gehuisvest aan de Orleanekreek in het district Commewijne.Thans is door de eigenaar deze plantage tot woongebied ontwikkeld en zijn er eigendomskavels opgezet bestemd voor de woningbouw.

Bijna aan het eind van de Kuiperweg, één van de wegen die dit woongebied ontsluit, wordt een in aanbouw zijnde woning te koop aangeboden.

De Kuiperweg is een1,7 kilometerslange zandweg en de percelen aan deze weg zijn in groepen van 4 geclusterd; 2 aan de voor (straat)zijde en 2 aan de achterzijde. Toegang tot de percelen is via een gezamenlijke wegstrook in het midden van zo een 'blok'.
Perceel no 164 behoort tot de groep met perceelnummers 154 – 158 – 162 - 164 en is gelegen aan de straatzijde met de wegstrook aan de linkerzijde van de woning.

Het perceel is nog niet omrasterd; wel zijn er reeds grenspalen geplaatst op 2 hoekpunten van het perceel en is het perceel voorzien van een perceelsID.

Lees verder...

Aan deze cascowoning is nog wat werk te doen, maar de voorgevormde ruimtes bieden u nog voldoende vrijheid om uw eigen stempel te drukken en uw persoonlijke thuis te creëren.
De fundering van de woning ligt op ongeveer 1 meter boven straatniveau. Bouwoppervlakte van de woning is 145-150 m² en heeft de volgende ruwe indeling: woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, bad- en toiletruimten, voorterras en aan de rechterzijde van de woning was een open garage ingepland. Een deel van het dak moet ook nog gelegd worden.

De nutsvoorzieningen op het projekt zijn electriciteitsaansluitingen via electriciteitsmasten van de EBS en internetaansluitingen via glasvezelkabels; van TELESUR; echter geschiedt de drinkwatervoorziening nu nog door het aankopen van drinkwater bij de SWM.

Deze cascowoning biedt de kans om een eigen stukje buitenleven te creëren. Pak deze mogelijkheid en maak van deze cascowoning uw persoonlijke thuis!
Geïnteresseerd geraakt? Neem gauw contact op met de makelaar voor meer informatie en een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Kuiperweg pc 164 • Montauban • Commewijne • Suriname