Sewnarainweg 16

Sewnarainweg 16 - Woning op ruim perceel nabij de Indira Ghandiweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sewnarainweg 16

Woning op ruim perceel nabij de Indira Ghandiweg

Objectcode: KW00929

€ 71.500

$ 77.598

SRD 3003000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 84 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Op een steenworp afstand van de Indira Gandhiweg prijkt deze charmante Bruynzeel-woning, een oase van rust en comfort te midden van het bruisende landschap. Een symbool van gezelligheid en praktisch wonen, dit huis biedt een beneden- en bovenverdieping, met een open garage en afgesloten keuken en berging op de begane grond.

Bij het beklimmen van de voortrap wordt u verwelkomd door een sfeervol voor terras, perfect voor momenten van serene. Eenmaal binnen leidt de voordeur naar een ruime woonkamer, waar het gezinsleven zich kan ontplooien. Boven wachten drie knusse slaapkamers, terwijl de hal is uitgerust met een spoelbak en een gedeelde badkamer en toilet.

Het royale terrein van 800m2, eigen grond, biedt een zee aan mogelijkheden. Met een frontbreedte van 20m en een diepte van 40m, is er ruimte voor creativiteit en ontwikkeling. Het pand wordt onderhouden en herbergt achterin een verzameling vruchtbomen, een natuurlijke pracht die het buitenleven omarmt.

Niet alleen de locatie is ideaal, maar ook de voorzieningen zijn toereikend, met 110V stroom, wateraansluiting en internetverbinding. Omringd door supermarkten, pompstations, scholen en eetgelegenheden, biedt deze woning het beste van beide werelden: het gevoel van thuis en de levendigheid van de nabije omgeving.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze veelzijdige woning. Bereik ons op telefoonnummer +5977106677 om een afspraak te maken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Sewnarainweg 16 • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname