blank

Vikram weg 5

Vikramweg 5

Prachtige Roodbruine Twee-Kamer Woning - Ideaal voor Startend Gezin

Objectcode: KW00668

€ 79.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 458 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Ben je op zoek naar een sfeervolle, rustieke woning waar je direct kunt intrekken? Deze volledig ingerichte twee-kamerwoning is perfect voor een startend gezin en biedt een vredige, landelijke leefomgeving. De woning staat momenteel te koop en heeft als grondtitel grondhuur. Gelegen in Suriname, biedt deze eigendom een unieke kans op comfortabel wonen in een rustieke omgeving.

De locatie is landelijk gelegen, wat zorgt voor ultieme rust en privacy in het prachtige Suriname. De woning straalt warmte uit met zijn prachtige roodbruine gevel en is goed onderhouden, waardoor je er direct kunt wonen. Met een woonoppervlakte van 100 m² en een perceeloppervlakte van 458 m² biedt deze laagbouwwoning voldoende ruimte.

De indeling omvat één woonlaag met in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. De voorzieningen omvatten een moderne keuken voor culinair genot, terwijl warm en koud water zijn inbegrepen voor extra comfort. De woning is uitgerust met zowel 220V als 110V stroom, en alle kamers hebben airconditioning voor een aangenaam klimaat, ongeacht het seizoen. Daarnaast zorgen een alarmsysteem en dievenijzer voor maximale veiligheid en gemoedsrust.

Wat betreft de buitenruimte is het perceel volledig omheind, wat privacy garandeert. De tuin is smaakvol opgehoogd met wit zand, wat een verzorgde uitstraling geeft. Gemakkelijke toegang tot het terrein wordt geboden door een elektrische rolpoort.

Deze woning, met 1 woonlaag en een badkamer/WC, is instapklaar en voorzien van alle moderne gemakken, waardoor je direct kunt genieten van een comfortabele, veilige en serene leefomgeving. Grijp deze kans en maak deze prachtige woning met 2 slaapkamers in Suriname de jouwe!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Vikram weg 5 • Leiding • Wanica • Suriname