Wajamboweg 251

Wajamboweg 251 - Perceel met beplanting en veel mogelijkheden! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Wajamboweg 251

Perceel met beplanting en veel mogelijkheden!

Objectcode: KW00478

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 120 m²
Perceelopp.: 26000 m²
Woonlagen: 1

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime stuk grond met talloze mogelijkheden? Dan hebben wij de perfecte locatie voor u! Gelegen aan de Wajamboweg in Saramacca, op een steenworp afstand van de brug te Monkshoop over de Saramaccarivier, bieden wij een indrukwekkend perceel van ongeveer 1.8 hectare te koop aan.

Dit perceel is voorzien van prachtige beplanting langs de hoofdweg, wat een uitnodigend en groen welkom biedt aan bezoekers. De vruchtbare grond is momenteel beplant met bananen en bacoven, waardoor u direct kunt genieten van een bron van heerlijk vers fruit. Een waar paradijs voor liefhebbers van landbouw en tuinieren.

Op het perceel staat er een laagbouw opstal. Deze opstal beschikt over meerdere kamers, een badkamer, een toilet en opslagruimte, die gebruikt kan worden als een woning of kantoorruimte.

Maar dat is nog niet alles! Op het perceel bevinden zich ook visgaten waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rustgevende omgeving. Of u nu een enthousiaste visser bent of gewoon op zoek bent naar een plek om tot rust te komen, deze visgaten bieden de perfecte gelegenheid.

Lees verder...

De ligging van dit perceel is eveneens een groot pluspunt. Met de nabijheid van de brug te Monkshoop bevindt u zich op korte afstand van belangrijke voorzieningen en faciliteiten in Saramacca.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van dit prachtige stuk grond met talloze mogelijkheden. Of u nu een woning, kantoorruimte of een plek om te ontspannen zoekt, dit perceel heeft het allemaal!

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en deze fantastische locatie zelf te ervaren. Aarzel niet, want dit aanbod zal snel verdwijnen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Wajamboweg 251 • Wajambo • Saramacca • Suriname