blank

Constant Vredenstraat BR36

Constant Vredenstraat BR36

Wonen en Investeren op één Locatie: Een Unieke Kans aan de Constant Vredestraat

Objectcode: W0864B6

€ 179.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoog- en Laagbouw
Woonopp.: 540 m²
Perceelopp.: 750 m²
Woonlagen: 2-1
Kamers: 13
Slaapkamers: 10
Badkamers / WCs5 / 5

Omschrijving

Bent u op zoek naar een perfecte combinatie van wonen en rendement uit verhuur? Dan is dit unieke object precies wat u zoekt!

Dit schitterende perceel van 750 m², gelegen aan de Constant Vredestraat, biedt niet alleen een ruime hoogbouwwoning, maar ook een charmante laagbouwwoning aan de achterzijde van het erf.

Het Hoofdgebouw:
De hoogbouwwoning heeft een dubbele functie. De bovenverdieping is ingericht als een comfortabele woonruimte met een open keuken, een gezellige woonkamer en drie royale slaapkamers. De master bedroom is een waar toevluchtsoord, voorzien van een eigen badkamer, toilet en een walk-in closet. De overige slaapkamers delen een mooi badkamer en toilet. Zowel aan de voor- als achterzijde vindt u balkons, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich tevens een handige opslagruimte en een wasruimte met een afgesloten binnentrap naar de entree vanuit het garage. Bovendien is er een ruime garage, perfect voor uw voertuigen. Hierbij bestaat de mogelijkheid deze geheel af te sluiten met een moderne “garage deur”. Hierbij zal u een prachtig afgesloten garage hebben bij uw bovenwoning.

Op de begane grond van het hoofdgebouw bevinden zich twee zelfstandige appartementen. Elk appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, een badkamer met toilet en een efficiënte mini-keuken.

Lees verder...

De Laagbouwwoning:
De laagbouwwoning is oudere woning, deels opgetrokken uit hout en deels uit steen. Deze woning omvat een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken, een badkamer met toilet en drie uitnodigende slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over een ruim garage, ideaal voor opslag of extra parkeerruimte.

Extra's en Voorzieningen:
Tussen de twee woningen ligt een prieeltje, een ideale plek om te ontspannen in een hangmat. Bovendien is er een apart wasruimte voor extra gemak. Het gehele perceel is volledig omheind en wordt aan beide zijden omringd door bebouwing.

Beide woningen zijn uitgerust met 110/220V stroomvoorziening en hebben afzonderlijke elektriciteitsmeters. Tevens is er een geïnstalleerde WiFi-verbinding aanwezig.

Dit goed onderhouden object biedt tal van functionele mogelijkheden en is absoluut een bezichtiging waard. Mis deze unieke kans niet om te investeren in een veelzijdig en rendabel onroerend goed!

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem gerust contact met ons op.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Constant Vredenstraat • Blauwgrond • Paramaribo • Suriname