Constant Vredenstraat BR36

Constant Vredenstraat BR36

Dubbele woning en appartementen

Objectcode: W0864B6

€ 179.000

$ 191.266

SRD 7518000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoog- en Laagbouw
Woonopp.: 540 m²
Perceelopp.: 750 m²
Woonlagen: 2-1
Kamers: 10
Slaapkamers: 8
Badkamers / WCs4 / 4

Omschrijving

Wonen en rendement uit verhuur op één locatie.

Het betreft een hoogbouwwoning (hoofdgebouw) en achter op het erf is er een laagbouwwoning. Beide woningen bevinden zich op één (1) ruim perceel met een totale oppervlakte van 750 m², die zich bevindt aan de Constant Vredestraat.

Het hoofdgebouw heeft behalve een woonfunctie op de bovenverdieping (die ook zo is ingericht),ook nog twee(2) appartementen en een garage op de begane grond.
De bovenverdieping is van alle gemakken voorzien en heeft zowel aan de voor- als achterzijde een balkon. Het heeft een open keuken, woonkamer, drie (3) slaapkamers, waarvan één (1) de master bedroom is, die voorzien is van een eigen bad en toilet. Tevens heeft deze kamer een walk-in closet. De overige slaapkamers zijn ruim en delen een bad en toilet. Aan de achterzijde is er een ruime opslagruimte en washok aanwezig.

Op de begane grond bevinden zich, zoals eerder is aangegeven twee (2) appartementen, die beide zijn voorzien van twee(2) slaapkamers, bad/toilet en een mini keuken.

Lees verder...

De laagbouwwoning die zich achter op het erf bevindt, is deels uit hout en deels uit steen opgetrokken. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken ,bad/toilet, drie(3) slaapkamers en een ruime garage.

Tussen de twee(2) woningen bevindt zich een leuk prieeltje waar er hangmatten in kunnen worden opgehangen; er is een aparte washok. Het ruime perceel is volledig omheind en aan beide weerskanten is bebouwd.

Dit object met heel wat functionele mogelijkheden en goed onderhouden is een bezichtiging meer dan waard.

Voorziening
De woning beschikt over 110/220V (aparte electra meters) en Wifi-installatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Constant Vredenstraat • Blauwgrond • Paramaribo • Suriname