blank

Putroweg 212, 213

Putroweg 212, 213 - Cabana Royaal, een Boetiek Hotel concept met zicht op de Suriname rivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Putroweg 212, 213

Cabana Royaal, een Boetiek Hotel concept met zicht op de Suriname rivier

Objectcode: KZ00274

€ 425.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hotel
Kantoorruimte: 1,470 m²
Perceelopp.: 10500 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 20 Ruimtes: 8

Omschrijving

Op een ruim terrein van 10.500 m² staat een in aanbouw zijnde boetiekhotel wat voor 80% reeds is afgebouwd. Deze unieke plek langs de suriname-rivier is opzoek naar een energieke ondernemer die kansen ziet nu de vraag naar accomodatie's steeds groter wordt.

Het project dat door de initiatiefnemer Cabana Royaal wordt genoemd kenmerkt zich door een uniek concept waar de creatieve uitstraling van het gebouw gecombineerd wordt met een Bali-achtige tint. In de volksmond zouden we het gebouw zoals deze is gebouwd, als een boetiekhotel kunnen definiëren.

Het unieke terrein is gelegen langs een gasfalteerde weg en ligt op steenworp afstand van de brug en Meerzorg, waardoor bezoekers binnen no time in de stad zijn. Het langgerekte terrein grenst aan de Surinamerivier, echter is de waterlijn in zijn oorspronkelijke staat gebleven, waarbij de natuurlijke mangrove beschermt zijn gebleven.

De gebouwen en het terrein
Het hoofdgebouw bestaat uit vijf slaapkamers, een make-up bruidskamer, terrassen, gezamenlijke woonkamers, keuken en recreatieruimte op de begane grond. Tegen dit
hoofdgebouw aan zit een houten gebouw waar zich op de verdieping een grotere kamer bevindt, omdat deze in tegenstelling tot de andere vijf kamers een eigen kleine zit- of eetkamer heeft.

Lees verder...

Beneden dit houten gebouw zit het kantoor van het resort. Onder het gehele gebouw is een kelder die weer in compartimenten is verdeeld. De kelder links (naar de rivierzijde kijkend) is bijvoorbeeld bedoeld voor de verschillende installaties zoals: boilers, hydrofoors en andere pijpleidingen t.b.v. de waterleidinginstallaties. De middelste kan voor wijnopslag worden gebruikt. De kelder rechts is bedoeld als opslagruimte.

Onder het bovenzwembad zit het benedenbad met een bar en mini bioscoop. Terwijl men heerlijk in het water zit of ligt, kan men ’s avonds genieten van een drankje en van een film.

Het bovenbad kijkt uit naar de rivier. Dit bad is dieper dan het benedenbad en ligt in het verlengde van de open recreatieruimte op de bovenverdieping. Deze recreatieruimte van ongeveer 300 m² is geheel wind doorlatend en uitkijkend op de rivier. Een uitstekende ruimte voor danslessen, yoga lessen, feestjes met DJ’s, huwelijksfeesten, diverse trainingen, jamsessies en kookwedstrijden.

De drie gebouwen op het terrein moeten ook worden ingericht als gastenverblijven. Verder staat er een gebouwtje voor de beheerder.

Het gehele project maakt bij een bezichtiging een asbolute indruk aangezien men gelijk kan zien dat hier iets unieks in aanbouw staat. Dit object met alle bijgebouwen biedt ontzettend veel potentie om door een investeerder op voort te borduren.

Een oorspronkelijk plan is beschikbaar waar met name de haalbaarheid, de grootte van de uiteindelijke investering, de risico's en organisatie zullen worden aangetoond of in kaart gebracht.

Op dit moment is er volop stroom aanwezig en infrastructuur, vergunning voor aanleg van een steiger in de Surinamerivier is ook aanwezig. Het gehele terrein met zijn opstallen staat op naam van een rechtspersoon die overgenomen kan worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Putroweg 212, 213 • Meerzorg • Commewijne • Suriname