Titanium – Uraniumstraat 13

Titanium – Uraniumstraat 13 - Te renoveren appartementencomplex in Par'bo Zuid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Titanium - Uraniumstraat 13

Te renoveren appartementencomplex in Par'bo Zuid

Objectcode: KZ00048

€ 179.000

$ 189.605

SRD 7518000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Resort
Kantoorruimte: 650 m²
Perceelopp.: 1420 m²
Parkeerplaatsen: 8

Omschrijving

Dit appartementencomplex is gelegen in een rustige en goed bereikbare omgeving achter de NIS en in de nabijheid van het hoofdkantoor van Staatsolie. Het complex is omgeven door een hoge muur met een metalen schuifpoort aan de voorzijde voor extra privacy en veiligheid.

Het appartementencomplex bestaande uit 5x3 kamerappartementen en 2 appartementen in aanbouw. De appartementen hebben een bouwoppervlakte van 50 m² met een voorterras van 20 m² per appartement. De indeling met een keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een woonkamer is weliswaar efficiënt maar toch comfortabel te noemen. De 2 appartementen in aanbouw bieden de koper de mogelijkheid om het complex verder uit te breiden en aan te passen aan de behoeften. Op het terrein voor de appartementen is er voldoende parkeergelegenheid.

Lees verder...

Met het oog op de aanstaande ontwikkelingen is het een fantastische investeringsmogelijkheid voor zowel particuliere als professionele beleggers. Met een gunstige ligging en faciliteiten is dit appartementencomplex een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een rendabel en duurzame vastgoedbelegging. Vanwege de gunstige ligging zou het complex ook uitermate geschikt zijn voor een groep medewerkers van een bedrijf of voor geheel andere commerciële activiteiten gebruikt kunnen worden.

Ondanks het feit dat het complex wel toe is aan een renovatiebeurt, met name het schilderwerk, kan niet ontkend worden dat een gedegen aanpak een uitzonderlijk resultaat en een substantiële waardevermeerdering kan inhouden.

U ziet mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Titanium - Uraniumstraat • Paramaribo-Zuid • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!