blank

Albatrosstraat 43

Albatrosstraat 43 - Keurige woning te huur in goede woonwijk in Paramaribo Noord - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Albatrosstraat 43

Keurige woning te huur in goede woonwijk in Paramaribo Noord

Objectcode: HW00591

€ 750 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 165 m²
Perceelopp.: 900 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Deze knusse, volledig gemeubileerde woning, geschikt voor een klein gezin ligt in de woonwijk Morgenstond in Paramaribo-Noord en wel aan de Albatrosstraat, op nummer 43.
Morgenstond kan geclassificeerd worden als een van de meest gewilde middenstandswoonwijken van groot Paramaribo. De omgeving is heel rustig en het is er aangenaam vertoeven. Diverse winkels en andere bedrijven zijn direct buiten de woonwijk gelokaliseerd. Op respectievelijk 600 en 1400 meters rijafstand vanaf het huisadres zijn de uitvalswegen de Powisiestraat in het westen en de Anton Dragtenweg in het oosten. Binnen een kwartier tot een klein half uurtje komt u via deze routes op uw plaats van bestemming.

De woning staat op een gedeeld perceel en is daarnaast via een tussenruimte verbonden met een andere woning, maar desondanks heeft u nog uw volledige privacy, aangezien de woning een eigen ingang heeft. De frontzijde van de woning heeft in de volle breedte, volgens Amerikaanse stijl een met klinkers verharde oprit die ruim genoeg is om er 2 auto’s op te parkeren. Er is een looppoort aan de linkerzijde van de woning die toegang biedt tot het terrein en leidt naar de achtertuin. Van de gedeelde achtertuin kunt u gerust gebruikmaken om wat te tuinieren of te verpozen.
Toegang tot het huis is langs het voorterras via de brede voordeur of achterlangs de woning via het achterterras.

Lees verder...

De woning is als volmers, waarvan één een eigen bad en toilet heeft, een open keuken, een knusse zithoek, een gescheiden bad en toilet, washok, voorterras en klein achterterras.gt ingedeeld:
Drie slaapkamers, waarvan één een eigen bad en toilet heeft, een open keuken, een knusse zithoek, een gescheiden bad en toilet, washok, voorterras en klein achterterras.

Als beveiliging tegen inbraak zijn alle ramen en toegangsdeuren voorzien van dievenijzer. Overige voorzieningen zijn hydrofooraansluiting, boiler en internetaansluiting en het hele huis is voorzien van airconditioning.
Het geheel maakt een verzorgde indruk.

Dit huis wordt verhuurd voor een minimale huurperiode van één jaar en de huurprijs is 750 EURO per maand. Kosten voor stroom en water komen ten laste van de huurder, terwijl wireless internet bij de huurprijs inbegrepen is.

Samenvatting;
Bent u op zoek naar een woning voor uw gezin? Dan is deze woning de ideale plek waar u zich thuis zult voelen. Comfortabel en dicht in de buurt van alle noodzakelijke voorzieningen en gelegenheden.
Maak gauw contact voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Albatrosstraat 43 • Morgenstond • Paramaribo • Suriname