Roelstraat 22, Units te huur

Roelstraat 22, Units te huur - Units te huur voor o.a manicure, pedicure en massage - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Roelstraat 22, Units te huur

Units te huur voor o.a manicure, pedicure en massage

Objectcode: HZ0334B6

$ 300 per maand

€ 282 per maand

SRD 11400 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 9 m²
Perceelopp.: 350 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers 1

Omschrijving

Volledig gemeubileerde salonruimte te huur, zeer geschikt voor beginners in deze branche die niet in 1 keer alles hoeven aan te schaffen.

De salon
Altijd ervan gedroomd een eigen salon te hebben! Grijp deze kans!
Deze ruimte, ingericht en bestemd voor een salon (o.a. voor manicure, pedicure, massage, gezichts-salon) is te huur voor minstens twaalf maanden. De huurprijs is $ 300 per maand, inclusief alle nutsvoorzieningen. Bent u iemand met de nodige kennis om een salon te beheren, maar de juiste locatie nog niet gevonden heeft of de investering niet kan opbrengen voor het opzetten van een salon, dan is dit de perfecte kans voor u.

Basecoat staat aan de Roelstraat op nr. 22, een zijstraat van de Johannes Mungrastraat. Vanuit de voordeur loopt u via Basecoat door om naar de ruimtes te gaan die momenteel te huur zijn. Bij de huur zit een gemeenschappelijke keuken en toilet. Basecoat is een salon die uit meerdere type specialisten bestaat en over hun eigen ruimte beschikken.

De minimale huur periode is 12 maanden.
Maak gauw een afspraak voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Roelstraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname