blank

Gobajolaan

Gobajolaan - Projectontwikkelaars en investeerders, opgelet! 21.21ha eigendom, ideaal voor ontwikkeling - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

21.21 ha Gobajolaan, Ornamibo, Makkakreek, Parakreek

Projectontwikkelaars en investeerders, opgelet! 21.21ha eigendom, ideaal voor ontwikkeling

Objectcode: KP00534

€ 950.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Zakelijk
Perceelopp.: 21.21 ha
Frontbreedte: 540 m
Diepte: 437 m

Omschrijving

Te Koop: Prachtig stuk grond in Ornamibo, Suriname - Ideaal voor Verkaveling!

Gelegen op de grens van Vredenburg en Ornamibo en gemakkelijk te bereiken via de Highway, Vredenburg en Gobajalaan, een prachtig eigendomsterrein van maar liefst 21.21 ha groot.

Verkavelaars en investeerders, opgelet! Ideaal terrein voor ontwikkeling te koop grenzend aan de Parakreek en ontsloten door de Makkakreek, hoog gelegen zanderige gronden; water en stroom aanwezig.

U kunt dit terrein zowel vanuit Vredenburg als vanuit de Highway gemakkelijk bereiken via diverse tussenwegen. Bouwkavels in deze omgeving zijn erg gewild waarbij prijzen variëren rond de € 50 per m². Het terrein is gedeeltelijk ontbost en de contouren van de Makkakreek zijn wederom opgehaald.

Lees verder...

Bent u projectontwikkelaar of investeerder? Dan is dit een uitgelezen kans om een terrein met veel potentie in handen te krijgen. Mogelijkheden tot interne financiering zijn bespreekbaar.

Wij bieden dit schitterend stuk grond van 21.21 hectare aan, gelegen ter hoogte van Ornamibo, met directe grens tussen de Gobajolaan en de Parakreek. Deze locatie is zeer geschikt voor investeerders en ontwikkelaars die op zoek zijn naar een ideale plek om te verkavelen te Wanica en toch op 10 minuten afstand van Paramaribo.

Kenmerken van het grondstuk:
Oppervlakte: 21.21 hectare (212.100 m²).

Dimensie
Terrein ligt over een volledige lengte langs de dam van de Gobajolaan overlopende in de Krapatalaan over een lengte van 540m, en een diepte richting de Parakreek van 437m en een lengte langs de Parakreek van 230m. De Makkakreek die stroomt vanuit de Parakreek richting de lozingen aan de Gobajalaan vormt de grens van het terrein aan de westelijke zijde.

Rechtspersoon
Het terrein met alle vergunningen en bestektekeningen zijn ondergebracht in een rechtspersoon die overgenomen kan worden (fiscale voordelen).

Ligging
Gelegen te Ornamibo, omringd door de prachtige natuur van Suriname, met directe toegang tot de Parakreek.

Verkavelingsmogelijkheden
Het grondstuk is ideaal voor verkaveling in kleinere percelen, waardoor het perfect is voor residentiële ontwikkeling of recreatieve projecten. Er is reeds een beschikbare bereidverklaring met bestekken en tekeningen. De gezamenlijke lengte van het terrein langs de Makkakreek en Parakreek bedraagt 1100m. Ideaal voor een project met veel waterwegen en waterfront kavels.

Toegankelijkheid
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als te voet. Het stuk grond ligt in een gebied dat goed verbonden is met omliggende voorzieningen en steden.

Redenen om te investeren(Groeiende markt)
Suriname is een opkomend land met een groeiende economie, waardoor de vastgoedmarkt in de regio steeds aantrekkelijker wordt voor investeerders. De opkomende Oil and Gas Industry creëert kansen voor de 'wakkere' ontwikkelaar en investeerder. De vraag naar bouwkavels en goede projecten neemt snel toe.

Toeristisch potentieel
De ligging aan de Parakreek biedt uitstekende mogelijkheden voor recreatie en toerisme. Denk aan eco-resorts, vakantiewoningen of avontuurlijke activiteiten in de natuur.

Duurzame investering
Grond is een waardevaste en solide investering die zich op de lange termijn kan terugbetalen, vooral gezien de groeiende vraag naar onroerend goed in Suriname.

Hooggelegen grond
Terreinen in het noorden van Paramaribo lopen onder water, de stad breidt zich verder uit richting het westen, grond wordt steeds duurder.

Dit is een goede kans om eigenaar te worden van een aanzienlijk stuk grond met onbegrensde mogelijkheden voor ontwikkeling. Of je nu droomt van het creëren van een woonwijk, een ecologisch paradijs of een toeristisch juweel, dit stuk grond biedt alle potentie die je nodig hebt. De vraagprijs van € 8,- per m2 voor dit eigendomsterrein is zeer schappelijk.

Wacht niet langer en grijp deze kans voordat het te laat is! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, prijsdetails en om een bezichtiging te plannen. Wij staan klaar om je te begeleiden bij deze bijzondere investering.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Gobajolaan • Ornamibo • Wanica • Suriname