blank

Bevelhebberweg ZD 1659

Bevelhebberweg ZD 1659 - Kavel te Voorburg, Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bevelhebberweg ZD 1659

Kavel te Voorburg, Commewijne

Objectcode: P0704B3

€ 15.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 500 m²
Bodem: Klei mix zand
Frontbreedte: 22 m
Diepte: 22 m

Omschrijving

Leuke kavel te Commewijne, 30 minuten van Paramaribo.

Het perceel
Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie. Dit grondhuurterrein is beschikbaar voor een redelijke prijs en ligt niet ver van Paramaribo. Het terrein heeft een grootte van 499.60 m², met een frontbreedte van 22.5 meter.

Het terrein staat aan de Bevelhebberweg Zuid en is een zijstraat van de Pronkweg. Deze straat is een onverharde weg en grenst zowel aan de linker- als rechterkant aan onbebouwde kavels. Aan de achterkant grenst het aan een bebouwd terrein en is voorzien van een zinkplatenschutting. De voorkant heeft een open riolering en een kanaal aan de overkant. Er zijn geen stroompalen voor dit terrein, maar de laatste stroompaal is ongeveer 30 meter verwijdert. De prijs is gebaseerd op al deze feiten. Bent u op zoek naar een kavel in het district Commewijne tegen een redelijke prijs, dan is deze kavel voor u.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Bevelhebberweg • Voorburg • Commewijne • Suriname