Makaiweg pc 39

Makaiweg pc 39

Bouwperceel Te Koop aan de Makaiweg!

Objectcode: KP00503

€ 18.500

$ 19.686

SRD 777000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 352 m²
Frontbreedte: 16 m
Diepte: 22 m

Omschrijving

Dit ruime perceel van 352 m², met een indrukwekkende frontbreedte van 16 meter en een diepte van 22 meter, wacht op u om uw droomwoning te realiseren.

Gelegen in een goed ontwikkelde buurt met een groeiende gemeenschap van nieuwe woningen, biedt dit perceel een kans om uw visie tot leven te brengen.

De locatie van dit perceel is uiterst gunstig, met gemakkelijke toegang tot de Martin Lutherking weg en strategisch gepositioneerd in een zijstraat van de Tout Lui Faut middenweg. Dit zorgt voor uitstekende connectiviteit en maakt het mogelijk om te genieten van zowel een rustige woonomgeving als de nabijheid van belangrijke wegen.

Mis deze kans niet om uw stempel te drukken op een stukje van dit gebied. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u dit perceel kunt verwerven om uw bouwdromen te verwezenlijken. Wacht niet te lang, want deze kans wacht niet op niemand!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Makaiweg pc 39 • Houttuin • Wanica • Suriname