Kazarneringweg 846

Kazarneringweg 846 - Leuke kavel te Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kazarneringweg 846

Leuke kavel te Commewijne

Objectcode: P0653B3

€ 12.500

$ 13.571

SRD 525000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 674.89 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 22.5 m
Diepte: 30 m

Omschrijving

Leuke kavel te Commewijne, 30 minuten van Paramaribo.

Het perceel
Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie. Dit grondhuurterrein is beschikbaar voor een redelijke prijs en ligt niet ver van Paramaribo. Het terrein heeft een grootte van 674.89 m2, met een frontbreedte van 22.5 meter en een diepte van 30 meter.

De route: vanuit de Pronkweg, gaat u de Intendanceweg in en vervolgens de eerste zijstraat links. Deze straat heet de Kazarneringweg en is een onverharde weg. Het terrein dat geboden wordt is de derde kavel achter de derde woning aan de Pronkweg. U kunt vanuit de Pronkweg, achter de woning, de kavel zien. De Kazarneringweg zelf heeft geen stroompalen en water, maar de stroompalen van de Intendanceweg zitten rond de 50 meter verwijderd van de kavel. Op dit moment is de weg naar de kavel dichtgegroeid, maar die kunt u gemakkelijk laten opengooien/maaien. De prijs is gebaseerd op al deze feiten. Bent u op zoek naar een kavel in het district Commewijne tegen een redelijke prijs, dan is deze kavel voor u.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Kazarneringweg • Voorburg • Commewijne • Suriname