blank

Adrichemweg pc 12

Adrichemweg pc 12 - 8 HA Perceelland te koop in de nabijheid van Domburg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Adrichemweg pc 12

8 HA Perceelland te koop in de nabijheid van Domburg

Objectcode: KP00603

€ 98.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 7.8855 ha
Frontbreedte: 105 m
Diepte: 784 m

Omschrijving

Wanneer je de highway vanaf Paramaribo richting het zuiden volgt, liggen in het district Para (op ongeveer 21kilometer van Paramaribo) en pal aan de Suriname rivier de oude suikerriet plantages Adrichem en Waterland.
Op 3 km verwijderd van Domburg, wordt te Waterland een erfpachtsperceel met een oppervlakte van bijkans 8 HA te koop aangeboden.

De belendingen van dit perceelland zijn:
o Noord: landbouwterrein / woningbouwproject in aanleg
o Oost: zandweg (toegangsweg tot woningbouwproject)
o Zuid: landbouwterrein
o West: betegelde Adrichemweg

Een toegevoegde waarde is het feit dat het terrein tussen twee straten inligt en dus via twee invalshoeken te benaderen is. Het terrein grenst met een frontbreedte van 53 meters aan de betegelde Adrichemweg, strekt zich vervolgens in de volle lengte uit over een afstand van 784 meters tot aan een zandweg richting oud plantage Adrichem. Aan deze zijde van het terrein is de frontbreedte bijkans 107 meters. Beide wegen zijn goed begaanbaar.

Lees verder...

Belangrijk is te vermelden dat de bestemming van dit erfpachtsperceel LANDBOUW is.
In het verleden werd dit terrein gebruikt voor het houden van groot vee, maar momenteel is het weer dichtbegroeid en zou optimale benutting van dit perceel voor agrarische doeleinden zoals landbouw- en veeteeltproduktie, te realiseren zijn door aanleg van de daarvoor geschikte infrastructuur en inrichting.

Gezien de plaatselijke ontwikkelingen zoals van een woningbouwproject in de directe nabijheid en er vanuit beide wegen reeds stroomleidingen zijn voorzien, zal de waarde van dit perceel in de toekomst uiteindelijk toe kunnen nemen. Door met name de aanvraag voor een andere bestemming (industriële of woningbouw activiteiten) en de verlenging van de grondhuur, is deze optie zeer zeker te realiseren.

Het perceel is reeds voorzien van een perceelsID en staat op naam van een stichting, die bij aankoop overgenomen kan worden.

Geïnteresseerd geraakt om deze spannende uitdaging aan te gaan? Neemt u dan direct contact op met de makelaar voor meer informatie

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Adrichemweg pc 12 • Waterland • Para • Suriname