Denk Vrijweg 36

Denk Vrijweg 36 - Te koop: Huis in zijstraat van de Welgedacht C weg, de Denk Vrijweg! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Denk Vrijweg 36

Te koop: Huis in zijstraat van de Welgedacht C weg, de Denk Vrijweg!

Objectcode: KW00339

€ 63.000

$ 67.038

SRD 2646000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 120 m²
Perceelopp.: 351 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Dit huis biedt een perfecte gelegenheid voor starters, gezinnen of diegenen die op zoek zijn naar een knusse en betaalbare woning. Met 3 slaapkamers, een badkamer en toilet, een comfortabele woonkamer en een praktische keuken, heeft dit huis alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven.

De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. De badkamer is netjes, terwijl het toilet zich apart bevindt voor extra gemak.

Een hoogtepunt van dit huis is het ruime erf, perfect voor uw kinderen om te spelen of voor het houden van gezellige barbecues met vrienden en familie. Als u extra opslagruimte of een veilige parkeerplek nodig heeft, kunt u eenvoudig een garage bouwen op het erf. Het erf is omrasterd met een solide stenen omgetrokken schutting, waardoor u kunt genieten van privacy en gemoedsrust.

De ligging van dit huis is ideaal. Gelegen in een rustige zijstraat van de Welgedacht C weg, de Denk Vrijweg, kunt u genieten van de voordelen van een vredige omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik liggen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar, waardoor uw dagelijkse routine soepel verloopt.

Mis deze geweldige kans niet om een huis te bezitten in deze buurt! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen. Dit huis wacht op zijn nieuwe eigenaar om het warm en gezellig te maken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Denk Vrijweg 36 • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname