Johannes Vermeerstraat pc 2863 No 55

Johannes Vermeerstraat pc 2863 No 55 - Te Koop: Zakelijk Terrein met Potentieel aan de Johannes Vermeerstraat in Tourtonne IV - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Johannes Vermeerstraat pc 2863 No 55

Te Koop: Zakelijk Terrein met Potentieel aan de Johannes Vermeerstraat in Tourtonne IV

Objectcode: KW00909

€ 75.000

$ 81.397

SRD 3150000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 75 m²
Perceelopp.: 304.5 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Bent u op zoek naar een eigendom met karakter in Paramaribo?

Dan biedt dit perceel van 304.50 m² een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategische locatie. Gelegen aan de Johannes Vermeerstraat, tussen de Jozef Israelstraat en de Picassostraat, is dit terrein ideaal voor het opzetten van een zakenpand. De buurt is een mix van traditionele en gemoderniseerde woningen, en de ligging nabij Ringweg Noord biedt uitstekende bereikbaarheid.

Toegang tot het perceel is via een metalen schuifpoort aan de straatzijde. Het terrein is goed onderhouden en omheind met een schutting van harmonicagaas aan de noordzijde en een stenen schutting aan de zuidzijde. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een afwateringskanaal, waardoor er een open en vrij gevoel ontstaat.

De huidige 2-laags volkswoning op het perceel kan worden omgevormd tot kantoorruimte, een winkel of een ander commercieel pand. Met een oppervlakte van ongeveer 75 m² biedt het huis op de benedenverdieping een kleine keuken, woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamer en zijterras. Via een houten binnentrap bereikt u de bovenverdieping, waar zich twee slaapkamers bevinden, gespiegeld aan weerszijden van de trapuitgang. Er is voldoende ruimte voor aanpassingen en uitbreiding.

Lees verder...

De gebruikte materialen zijn robuust en functioneel: stenen vloeren op de begane grond, betegelde badkamer en toilet, en een houten vloer op de bovenverdieping. De ramen zijn voorzien van shutterluiken
De omliggende bebouwing en het afwateringskanaal aan de achterzijde dragen bij aan de aantrekkelijkheid van deze locatie.

Neem vandaag nog contact op met de makelaar voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
Dit is uw kans om een zakelijk pand te realiseren op een historische plek in Paramaribo

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Johannes Vermeerstraat pc 2863 No 55 - Tourtonne • tourtonne • Paramaribo • Suriname