blank

Jozefweg 55

Jozefweg 55 - Leuke opknapwoning met beheerderswoning op ruim terrein te Pontbuiten - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jozefweg 55

Leuke opknapwoning met beheerderswoning op ruim terrein te Pontbuiten

Objectcode: KW00973

€ 42.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Renovatie
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 682 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Bent u op zoek naar een opknapwoning op een ruim terrein enigzins gemoedelijk gelegen net buiten Paramaribo, dan is dit zeker een leuke optie.

Het terrein van 682m2 is ruim van opzet met twee woningen erop gebouwd. De hoofdwoning is een stenen woning met 3 slaapkamers en ruim balkon aan de voorzijde, deze woning is nagenoeg casco en kan een goede opknapbeurt gebruiken. Voor een relatief laag bedrag heeft u de woning weer in een bruikbare staat.

Voordeel is dat achterop het erf nog een woning staat gedeeltelijk uit steen opgetrokken die momenteel dienst doet als een beheerders woning. Ook deze woning zal een goede opknapbeurt kunnen gebruiken.

Dit terrein met deze twee woningen is ideaal voor degene die handig is en wellicht graag een familie dicht in de buurt wilt hebben, of uitlandig is en een beheerder op het terrein wilt hebben.
Kortom u kunt zelf invulling aan die bestemming geven.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, en in de directe nabijheid voldoende openbare voorzieningen zoals scholen, winkels etc etc

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Jozefweg 55 • Pontbuiten • Paramaribo • Suriname