Aminaweg 12 – Lust en Rust serie A

Aminaweg 12 – Lust en Rust serie A - Prachtige Koopwoning aan de Aminaweg in Voormalige Plantage Lust en Rust in het district Commewijne ! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Aminaweg 12 - Lust en Rust serie A

Prachtige Koopwoning aan de Aminaweg in Voormalige Plantage Lust en Rust in het district Commewijne !

Objectcode: KW00804

€ 145.000

$ 157.367

SRD 6090000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 225 m²
Perceelopp.: 1887 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs3 / 4

Omschrijving

Direct ten oosten van Paramaribo, aan de andere kant van de Suriname rivier, ligt het groene district Commewijne. In dit oudste cultuurgebied van Suriname zijn tal van overblijfselen van oude suiker-, koffie- en tabaksplantages te vinden. Het hoofdmiddel van bestaan is landbouw. De hoofdplaats van Commewijne is Nieuw-Amsterdam.

Lust en Rust was een koffieplantage aan de Surinamerivier in dit district; het lag tussen de suikerplantages Dordrecht en Belwaarde in het ressort Nieuw Amsterdam. In sranantongo stond de plek ook wel bekend als Scherpin, vernoemd naar Ephraim Comans Scherping die deze grond omstreeks 1745 kocht.

In het particuliere woonverkavelingsprojekt "ROSANPROJEKT" te Lust en Rust wordt aan de Aminaweg (1 van de zijwegen van de geasfalteerde hoofdweg Lust en Rust Serie A) een stenen laagbouwwoning te koop aangeboden.
Alle wegen in het projekt, hoewel zandwegen, worden regelmatig onderhouden, waardoor uw reis naar en van huis altijd soepel verloopt.

De woning staat op een eigendom dat vier percelen beslaat met een totaal oppervlak van 1887 m². Toegang tot dit prachtige perceel is via een brede verharde oprit en een elektrische rolpoort Het geheel is goed onderhouden en heeft een schaarse, maar verzorgde beplanting. Ook is er een visvijver aangelegd voor het kweken van zwampvissen.

Lees verder...

De woning is een stenen laagbouwwoning met een bouwoppervlakte van 225 m², inclusief een royaal achterterras van ongeveer 80 m².
De woning is als volgt ingedeeld:
• Voorterras met een sfeervol entree
• Ruime woonkamer
• Moderne keuken
• Drie comfortabele slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer en toilet
• Indoorgarage met een automatische roldeur
• Berging voor extra opslagruimte
• Achterterras met wasbak, berghok en buitentoilet

De woning is verder uitgerust met 110/220V elektriciteitsaansluiting, airconditioning in alle slaapkamers en warm/koud waterfaciliteiten. De beveiliging is goed op orde met traliewerk voor alle deuren en ramen, en rondom het voorterras.

De gebruikte materialen bij afwerking van de bouw van de woning zijn o.a.schuiframen, betegelde vloeren, PVC schroten plafonds en massief houten toegangsdeuren en deze dragen bij aan de duurzaamheid en elegantie van de woning.

Als u meer informatie wenst over de woning , neemt u dan gerust contact op met de makelaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Aminaweg 12 - Lust en Rust serie A • Lust en Rust • Commewijne • Suriname