blank

Kikkerbeetweg 5

Kikkerbeetweg 5 - Knusse woning voor een klein gezin - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kikkerbeetweg 5, Houttuin

Knusse woning voor een klein gezin

Objectcode: KW00810

€ 49.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 70 m²
Perceelopp.: 563 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 1
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Gezellige woning met uitbreidingsmogelijkheden

Deze charmante woning van 70 m2 bevindt zich op het Intervast-project te Houttuin, aan de Kikkerbeetweg nummer 5. Ideaal voor een klein gezin of een echtpaar, bestaat de woning uit een slaapkamer, een voorzaal met keuken en een badkamer met toilet. Toegang tot de woning wordt verleend via een houten trap aan de voorzijde. Bij de bouw is voornamelijk gebruik gemaakt van hout en steen, met het geheel rustend op betonnen pilaren. De woning beschikt over aluminium schuiframen en is voorzien van dievenijzer voor extra veiligheid.

Het terrein heeft een totale oppervlakte van 562.50 m2, met een frontbreedte van 18.75 meter en een diepte van 30 meter. Zonder omringende schutting grenst het terrein aan de achterzijde aan een kanaal, terwijl zowel links als rechts onbebouwd is. Met de woning van 70 m2 biedt de ruimte voldoende mogelijkheden voor uitbreiding en landscaping.

Nutsvoorzieningen, zoals 110V elektriciteit en water, zijn beschikbaar. De toegangswegen naar de woning zijn verhard. Het Intervast-project ligt langs de Suriname Rivier, met het Houttuin River Resort in de directe omgeving en het Staatsolie Tout Lui Fout niet ver daar vandaan. Een unieke kans om te wonen op een plek die zowel comfort als uitbreidingsmogelijkheden biedt.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Kikkerbeetweg 5 • Houttuin • Wanica • Suriname