Kikkerbeetweg 5

Kikkerbeetweg 5 - Woning voor een klein gezin - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kikkerbeetweg 5

Woning voor een klein gezin

Objectcode: W0778B6

€ 47.500

$ 53.687

SRD 1125797.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 70 m²
Perceelopp.: 563 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Knusse woning met uitbreidingsmogelijkheden.

De woning
Deze knusse woning van 70 m2, staat op het Intervast project te Houttuin aan de Kikkerbeetweg op nummer 5. Dit huis is geschikt voor een klein gezin of voor een echtpaar. Het bestaat uit één slaapkamer, voorzaal met keuken en een bad en toilet. De woning is te betreden via een houtentrap aan de voorkant. Bij de bouw is voornamelijk gebruik gemaakt van hout en beton en het geheel staat op betonnen pilaren. Verder heeft de woning aluminium schuiframen en is voorzien van dievenijzer.

Het terrein
Het terrein heeft een totale oppervlakte van 562.50 m2, met een frontbreedte van 18 meter en een diepte van 30 meter. Dit terrein is niet omrasterd met een schutting en grenst aan de achterkant aan een kanaal. Zowel links als rechts van dit terrein is onbebouwd. Met de woning van 70 m2, heeft u voldoende ruimte voor uitbreiding en om het geheel verder in cultuur te brengen.

Nutsvoorzieningen zoals 110/220v en water zijn aanwezig en ook de wegen naar dit huis toe zijn verhard.

Dit Intervast project grenst aan de Surinamerivier. In de directe omgeving heb je Houttuin River Resort en niet ver van daar staat Staatsolie Tout Lui Fout.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kikkerbeetweg • Houttuin • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!