blank

Fazoellastraat 10 -Sophia’s Lust

Fazoellastraat 10, Sophia's Lust

2-kamerwoning met moderne voorzieningen en beveiligd balkon te koop in Sophia's Lust, Wanica.

Objectcode: KW00794

€ 87.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 120 m²
Perceelopp.: 277 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Gelegen in de rustige en veilige buurt van Sophia's Lust in Wanica, biedt deze 2-kamerwoning een comfortabele leefruimte. Met warm en koud waterfaciliteiten en stroomvoorziening van zowel 110V als 220V, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar gemak en functionaliteit.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gezellige woonkamer die overloopt in een goed uitgeruste keuken. Het voorbalkon, afgesloten met stevig dievenijzer, biedt niet alleen extra ruimte, maar ook gemoedsrust door extra beveiliging.

Het betegelde erf is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar biedt ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Een garage voor één auto zorgt voor veilige opslag en gemakkelijke toegang tot uw voertuig. Bovendien is er een looppoort voor directe toegang tot het terrein, terwijl de elektrische poort met motor het comfort en de veiligheid verhoogd voor het binnen treden op het erf.

De ligging van de woning in een zijstraat van de Sophia "Slustweg biedt een rustige en vredige omgeving, terwijl het toch gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste voorzieningen en transportroutes. Met de nabijheid van de 3e rijweg zijn winkels, scholen en andere voorzieningen binnen handbereik.

Kortom, deze woning in Sophia 'slust belichaamt het beste van comfort, veiligheid en gemak. Of het nu gaat om ontspannen op het balkon, genieten van de voorzieningen of profiteren van de handige locatie, deze woning biedt een ideale thuisbasis voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve woonsituatie in Wanica.

Indien deze woning uw interesse heeft gewekt, neem vandaag nog contact met ons op.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Sophia 'Slust- Fazoellastraat 10 • Sophia's Lust • Wanica • Suriname