blank

Oost calcuttaweg pc 620

Oost calcuttaweg pc 620

Een eigen Woonparadijs aan de Saramaccarivier!

Objectcode: KW00807

€ 180.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Perceelopp.: 1.9614 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs1 / 2

Omschrijving

Aan de linkeroever van de majestueuze Saramaccarivier, wordt een riant perceel van bijna 2 hectaren groot met daarop een unieke woning, te koop aangeboden. Het biedt u een zeldzame kans om te wonen te midden van de natuurlijke pracht van Suriname.

De woonplek is momenteel bereikbaar via de Oost-Calcuttaweg, een zijweg van de Bombayweg en deze route leidt u 1,3 kilometer diep het weelderige groen in. De weg is door de eigenaar persoonlijk aangelegd en onderhouden. In de regentijd is het wat moeilijker begaanbaar en is een 4-WD transportmiddel nodig om uw bestemming te bereiken. De entree is via een metalen poort geflankeerd door betonnen pilaren en eenmaal binnen bent u omringd door de rustgevende geluiden van de natuur.

Het uitgestrekte terrein dat u binnenkomt is volledig gecultiveerd en goed onderhouden, met aan weerszijden sloten die in verbinding staan met het afwateringskanaal van de overheid. op het terrein zijn 2 visvijvers aangelegd met daarin diverse soorten zwampvissen.

De woning die u tegenkomt is een modern ingerichte, recent gebouwde 2-laagse stenen woning, met een ruime zolderruimte, dakterrassen aan de voor- en achterzijde, twee slaapkamers, een woonkamer met een open keuken, een badkamer en toilet, een achterterras en een gastentoilet.

Daarnaast omvat het terrein een werkplaats/garage met een bijbehorende berging, evenals twee grote containers voor opslag van materieel en equipment.
Met een zonnepaneleninstallatie voor de levering van 110/220V stroom, een waterput met dompelpomp en wateropslagtanks op stellage, bent u volledig zelfvoorzienend en milieubewust.

Lees verder...

Bovendien: terwijl de Oost Calcuttaweg een charmante entree biedt tot dit juweel aan de rivier, is er ook nog de mogelijkheid een alternatieve toegang te creëren door de oever op te schonen en een aanmeersteiger te bouwen., waardoor het perceel niet alleen bereikbaar wordt via het water, maar ook een gevoel van luxe en exclusiviteit krijgt.
Zo wordt niet alleen een nieuwe dimensie toegevoegd aan de toegang tot het perceel, maar ook aan de mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Of het nu gaat om varen, vissen, of gewoon genieten van de schoonheid van de natuur, de rivier staat garant voor eindeloos plezier en ontdekking.

Het perceel staat op naam van een stichting, en bij aankoop is overname mogelijk,

Dompel uzelf onder in de natuurlijke pracht van Suriname en maak van dit woonparadijs aan de Saramaccarivier uw eigen stukje hemel op aarde. Voor meer informatie en om deze unieke kans niet te missen, neem vandaag nog contact op met makelaar voor meer informatie. Uw droomwoning wacht op u!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Oost calcuttaweg pc 620 - Calcutta - district Saramacca • Calcutta • Saramacca • Suriname