Livornoweg 127

Livornoweg 127

woning te koop: 3 ruime slaapkamers, nieuwe keuken en ingebouwde garage!

Objectcode: KW00176

€ 125.000

$ 134.669

SRD 5250000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 155 m²
Perceelopp.: 1050 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Op zoek naar een woning? Zoek niet verder!

Deze prachtige woning gelegen aan de Livornoweg, biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. Met 3 ruime slaapkamers, een keuken met gloednieuw aanrecht en voldoende ruimte, 2 badkamers en toiletten met warm- en koud water, is deze woning ideaal voor gezinnen van elke omvang.

De keuken is onlangs vernieuwd. Beide badkamers zijn eveneens voorzien van warm- en koud water, zodat u altijd kunt genieten van een verfrissende douche of een ontspannend bad.

Naast al deze fantastische kenmerken beschikt de woning ook over een ingebouwde garage, perfect voor het veilig parkeren van je auto. En met zowel 110V als 220V stroomaansluiting, kunt u al uw elektrische apparaten zonder problemen gebruiken.

Het erf is omheind en biedt een veilige en privé-omgeving voor u en uw gezin. De poort is uitgerust met een elektrische motor, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot het terrein. Daarnaast geniet u van zowel een ruime voortuin als een erf.

Deze woning heeft het allemaal: ruimte, comfort en gemak. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en deze prachtige woning aan de Livornoweg met eigen ogen te zien.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Livornoweg 127 • Livorno • Paramaribo • Suriname