Gebroeders Penardstraat 1 en 1a

Gebroeders Penardstraat 1 en 1a - Te huur: Twee woningen op de hoek van Limesgracht en Gebroeders Penardstraat - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoek van Limesgracht en Gebroeders Penardstraat 1en 1a

Te huur: Twee woningen op de hoek van Limesgracht en Gebroeders Penardstraat

Objectcode: HW00064

€ 500 per maand

$ 535 per maand

SRD 21000 per maand


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 367 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 5
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

De eerste woning is een twee-onder-een-kap woning met een studio op de begane grond en een twee-kamerwoning op de bovenverdieping. De begane grond bestaat uit een lichte en ruime studio met een eigen keuken en bad en toilet, ideaal voor een stel of een individuele huurder voor een huurprijs van Euro 200,- per maand.

Op de bovenverdieping bevindt zich een twee-kamerwoning met een ruime woonkamer, twee aparte slaapkamers en een bad en toilet. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken. De huurprijs voor deze woning bedraagt Euro 350,- per maand.

De tweede woning is een bovenwoning met drie slaapkamers. De woning is ruim opgezet en beschikt over een keuken, een woonkamer en een bad en toilet. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken, waaronder airconditioning. De huurprijs voor deze woning bedraagt Euro 500,- per maand.

Beide woningen zijn gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Bovendien bieden de woningen gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad en de belangrijkste instellingen. Elke woning kan appart gehuurd worden, neem vandaag nog contact met ons op om deze woningen te bezichtigen en te ontdekken wat ze te bieden hebben!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Gebroeders Penardstraat • Paramaribo-Zuid • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!