blank

1e Palissadenweg 11

1e Palissadenweg 11 - Landelijk gelegen bouwkavel aan de 1e Palisadeweg te Para - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

1e Palisadeweg 11

Landelijk gelegen bouwkavel aan de 1e Palisadeweg te Para

Objectcode: P0759B3

€ 20.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 999.98 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 25 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

In het afgelopen decennium is de trek van personen naar minder verstedelijkte gebieden op gang gekomen. Vanuit de overheid moesten daardoor nieuwe woongebieden worden aangewezen. In de geest van een nieuwe stad in Suriname, lag het in de bedoeling, het gebied in de omgeving van de Palisadeweg in het district Para, tot ontwikkeling te brengen. Percelen, gelegen aan de Palisadeweg 1 en 2 werden bestemd voor de woningbouw en in de omgeving zouden nationale en buitenlandse ondernemers zich vestigen.

Aan de onverharde Palissadeweg 1, ongeveer 3 kilometers inwaarts vanuit de Indira Ghandiweg, wordt één van deze nog onbebouwde woonkavels te koop aangeboden. Het perceel heeft een oppervlakte van bijkans 1000 m², met een frontbreedte van 25 m en een diepte van 40 m.

Het betreft een hooggelegen terrein waarvan momenteel een groot deel beplant is met tuinbouwgewassen. Toegang tot het terrein is via een inrit van de buren, aangezien de voortrens van dit terrein nog open is. Door het plaatsen van duikers kan een eigen inrit aangelegd worden. Nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de omgeving.

Als u er altijd al van hebt gedroomd om op een rustige plek buiten de stad te wonen, dan is dit uw kans om tegen een scherpe prijs van € 20.000,- in het bezit te komen van deze woonkavel.

Neemt u gerust contact op met de makelaar voor meer informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht




  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  1e Palisadeweg 11 • Palisadeweg • Para • Suriname