blank

Atropoweg pc 1068 – Eureka Tuindorp

Atropoweg pc 1068 – Eureka Tuindorp - Ruim Eigendomsperceel Te Koop in TUINDORP EUREKA aan het Garnizoenspad .Een Harmonieuze Combinatie van Tuinbouw en Wonen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Atropoweg pc 1068 - Eureka Tuindorp

Ruim Eigendomsperceel Te Koop in TUINDORP EUREKA aan het Garnizoenspad .Een Harmonieuze Combinatie van Tuinbouw en Wonen

Objectcode: KP00685

€ 24.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 982.4 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 49.21 m

Omschrijving

Langs het Garnizoenspad, ongeveer 1,3 kilometer vanaf de vierde rijweg, ligt temidden van een natuurrijke omgeving het welbekende TUINDORP EUREKA met als bestemmingsplan een combinatie van tuinbouw en residentiële bebouwing. De Eurekaweg is een 2 kilometers lange weg die de ontsluiting vormt voor de meer dan 2000 woon-tuinbouw kavels die door de projektontwikkelaar zijn aangelegd. Alle wegen binnen het projekt zijn verhard door middel van straatklinkers en verkeren in goed rijbare staat. De hele omgeving ademt een sfeer van Rust en Privacy uit.

Bijna op het eind van de Eurekaweg is de ATROPOWEG. Ongeveer 700 meters diep in de weg wordt er een leegstaand eigendomsperceel te koop aangeboden. De oppervlakte van de kavel bedraagt 982,40 m² en heeft een frontbreedte van 20 meters en een diepte van 49 meters.
Het perceel is nog niet voorzien van een omrastering en voorlangs loopt een afwateringssloot.
Een bekokerde inrit zorgt voor directe toegang.
Een uniek element vormt een uitgegraven waterput aan de achterzijde van het perceel; deze is te gebruiken als visvijver en kan tevens dienen als alternatieve irrigatiebron voor uw aanplant.

Lees verder...

De aangrenzende percelen zijn nog onbebouwd, maar bouwactiviteiten in de buurt nemen toe, wat wijst op een groeiende belangstelling van investeerders en bewoners.
Deze bouwkavel moet nog bouwrijp gemaakt worden maar elektriciteit en wateraansluitingen zijn reeds beschikbaar op het project waardoor u een vliegende start kunt maken met uw bouwproject.

De verkaveling is gemakkelijk bereikbaar met de auto en op enkele minuten rijden bevinden zich verschillende lagere scholen, een sportveld, bakkerij en benzinestation alsook diverse supermarkten. Hierdoor geniet u van het beste van beide werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Deze unieke bouwkavel is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs van €24.500,-.
Laat Tuindorp Eureka uw thuis zijn, waar het cultiveren van uw eigen groen en wonen in harmonie samenkomen.

Wacht u niet te lang en maak vandaag nog contact met de makelaar om u nader te laten informeren.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Atropoweg pc 1068 - Eureka Tuindorp • Tuindorp Eureka • Wanica • Suriname