blank

Bhupnarainweg

Bhupnarainweg - Een bouwrijp terrein met een gunstige prijs - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bhupnarainweg

Een bouwrijp terrein met een gunstige prijs

Objectcode: KP00967

€ 22.755 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 440 m²
Frontbreedte: 22 m
Diepte: 20 m

Omschrijving

De Bhupnarainweg ligt op 150 meter afstand van de Nieuwegrondweg. Nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit zijn allemaal aanwezig in de straat. Het terrein is goed onderhouden en momenteel worden er gewassen verbouwd. Aan beide zijden van het terrein is al een stenen schutting aanwezig. De voorzijde van het terrein is beschermd met walaba palen omspannen met prikkeldraad.

De Bhupnarainweg is een goed onderhouden zandweg die bijna volledig bebouwd is. Zoals eerder vermeld, ligt de Nieuwegrondweg (geasfalteerd) op 150 meter afstand van het terrein. De Nieuwegrondweg is een belangrijke verkeersader die de Indira Gandhiweg verbindt met de Tout Lui Foutkanaalweg.

De buurt is goed ontwikkeld met verschillende ondernemingen zoals bouwmaterialenzaken, supermarkten en benzinestations. Verder zijn er scholen, poliklinieken en overheidsinstanties aanwezig.

Voorkom teleurstelling en neem nu contact met ons op.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Diëgo Kartodikromo

+597 8668821

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Bhupnarainweg • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname