blank

Corsicaanse-Denstraat

Corsicaanse-Denstraat 115

Perfect gelegen bouwkavel te Houttuin met nabijheid tot voorzieningen

Objectcode: KP00808

€ 19.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 378.69 m²
Frontbreedte: 15 m
Diepte: 25.25 m

Omschrijving

Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige bouwkavel, gelegen aan de Corsicaanse-Denstraat in de sfeervolle buurt van Houttuin, Wanica. Met een royale oppervlakte van 378.69 m2 biedt dit perceel een uitstekende gelegenheid om uw droomwoning te realiseren. De grond is in eigendom en bestemd voor bouwdoeleinden.
Met een frontbreedte van 15 meter aan de wegzijde en een diepte van 25.25 meter, biedt deze kavel voldoende ruimte voor een comfortabele woning en een prachtige tuin. Hoewel er momenteel nog geen omheining rondom het perceel is, is de locatie goed bereikbaar en liggen belangrijke hoofdwegen in de nabijheid, wat het gemakkelijk maakt om van en naar het terrein te reizen.

Of u nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid of een plek om uw eigen stukje paradijs te bouwen, deze kavel biedt het allemaal. Met een eigendomstitel en een gunstige bestemming voor bouwdoeleinden, zijn de mogelijkheden breedt.

Stel u voor dat u dagelijks thuiskomt op uw eigen stuk grond, waar u kunt genieten van de rust van het platteland terwijl u toch dicht bij alle stadse gemakken bent. Of u nu uw eerste huis wilt bouwen of uw vastgoedportfolio wilt uitbreiden, deze bouwkavel biedt de gelegenheid om uw visie te realiseren.

Belangrijke kenmerken:
• Nabijheid van openbaar vervoer, scholen en winkels
• Ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot essentiële voorzieningen
• Geschikt voor het bouwen van een eigen huis of voor investeringsdoeleinden
• Rustige buurt tegenover het water
• Goed gesorteerde supermarkt op slechts 10 minuten rijden van het perceel
• Veel mogelijkheden voor diverse bouwprojecten

Mis deze kans niet om uw droomhuis te realiseren op deze gunstig gelegen bouwkavel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Dit is uw kans om uw thuis te creëren in de prachtige buurt van Houttuin.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Corsicaanse-Denstraat • Houttuin • Wanica • Suriname