blank

Fredericiweg 31 en 32

Fredericiweg 31 & 32, Nickerie

Realiseer nu uw commerciële dromen op dit prachtige perceel in Nickerie!

Objectcode: KP00865

$ 1.200.000 USD

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 1.6 ha
Frontbreedte: 152.21 m
Diepte: 169.31 m

Omschrijving

Dit is dé kans waar u op heeft gewacht: een royaal perceel van 1.6 hectare gelegen aan de Fredericiweg in Nickerie, met directe toegang tot de geasfalteerde weg en de majestueuze Nickerierivier. Dit stuk grond, biedt een zeldzame mogelijkheid om uw industriële ambities waar te maken in een bloeiende omgeving.

Of u nu een bedrijf wilt starten, uitbreiden of uw productie wilt optimaliseren, dit perceel is de ideale locatie voor al uw industriële doeleinden. Met een oppervlakte van meer dan 15.000 vierkante meter en een landaanwinst aan de rivier van 6.899 m2 is er voldoende ruimte om uw visie tot leven te brengen en uw bedrijf te laten groeien.

De ligging aan een geasfalteerde weg zorgt voor een vlotte bereikbaarheid, waardoor uw activiteiten gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de lokale infrastructuur. Bovendien biedt de nabijheid van de Nickerierivier niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook mogelijkheden voor watertransport en andere maritieme activiteiten.

Bestemmingswijziging
Als u andere plannen heeft dan agrarisch gebruik voor dit perceel, staan wij klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van een bestemmingswijziging bij het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Ons team van experts zal u door het proces begeleiden en u voorzien van de nodige ondersteuning om uw plannen te realiseren.

Belangrijke kenmerken:
• Perceel van 1.6 hectare aan de Fredericiweg in Nickerie
• Ideaal voor commerciële doeleinden
• Begeleiding bij aanvraag bestemmingswijziging
• Gelegen aan een geasfalteerde weg voor gemakkelijke toegang
• Nabijheid van de Nickerierivier biedt mogelijkheden voor watertransport

Grijp deze kans om uw commerciële dromen waar te maken en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om dit unieke perceel te bezichtigen. Dit is uw kans om de eerste stap te zetten naar een succesvolle industriële toekomst!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Fredericiweg 31 en 32 • Longmay • Nickerie • Suriname