blank

Hercus Lingerweg perc. 69, 69A, 70 en 70A

Hercus Lingerweg perc. 69, 69A, 70 en 70A

Exclusief recreatieoord aangeboden!

Objectcode: P0623B6

€ 450.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Bestemming: Recreatieoord
Perceelopp.: 2 ha

Omschrijving

Aangeboden! Exclusief recreatieoord voor exploitatie of privégebruik!

Een bijzonder en uniek aanbod van een schitterend aangelegd en zeer goed onderhouden recreatieoord. Een plek gelegen midden in de overweldigende Surinaamse natuur. Het gehele complex bestaat uit 4 royale percelen met een totale grootte van 20.000 m2, waarvan 10.000 m2 ontwikkeld is tot een schitterend recreatieoord en er nog bijna 10.000 m² beschikbaar is voor verdere ontwikkeling. Heeft u plannen om te ondernemen in het toerisme of bent u in de positie om eigenaar te worden van uw eigen privé resort? In beide gevallen zal dit een bijzondere en uitzonderlijke gelegenheid zijn om uw ultieme wens te kunnen realiseren! Het resort inclusief de complete inventaris beschikt over alle faciliteiten om zowel kleine als grotere groepen te accommoderen in een naar wens intieme sfeer, maar hoe dan ook geweldige rustgevende omgeving. Alle denkbare faciliteiten voor ontspanning en sportieve inspanning, voor zowel grote als kleine groepen, zijn aanwezig om optimaal te kunnen genieten van de Surinaamse natuur. Alles op redelijke afstand verwijderd, ongeveer 45 min. vanuit de stad, in een totaal andere omgeving en ver genoeg van uw dagelijkse beslommeringen.

Behorend bij dit bijzonder object is een complete beheerderswoning, inclusief een ervaren beheerder die zorg draagt voor een perfecte staat van onderhoud van het complex.

Het resort heeft zonder twijfel de allure van vergelijkbare kleinere resorts in het Caribisch gebied, echter geplaatst in het decor van onze buitengewoon mooie en fantastische Surinaamse natuur. Het ligt voor de hand dat u meer wilt weten over dit bijzonder aanbod. Neem dan spoedig contact met ons op voor uitgebreide informatie en het beantwoorden van uw vragen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hercus Lingerweg • Vierkinderen • Para • Suriname