blank

Industrieweg Noord 524D

Industrieweg Noord 524D - Gewild commercieel terrein gelegen op een absolute A1-locatie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Industrieweg Noord 524D

Gewild commercieel terrein gelegen op een absolute A1-locatie

Objectcode: KP00353

€ 220.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Bestemming: Commercieel
Perceelopp.: 877 m²
Frontbreedte: 21 m
Diepte: 42 m

Omschrijving

In de directe nabijheid van de Van T' Hogerhuysstraat en de Saramacca doorsteek ligt dit gunstig gelegen commercieel terrein aan de Industrieweg, een absolute toplocatie voor een zakenpand of loods.

Bent u op zoek naar een geschikte A1-locatie om uw business uit te breiden, dan is deze locatie een absolute must. Zeldzaam vindt u terreinen te koop aan de Industrieweg op steenworp afstand van de brug over de saramacca doorsteek. Dit betreft een unieke locatie in een zakelijke industriële omgeving met directe bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen en de haven van Suriname.

Het terrein is bereikbaar via de frontbreedte van 21 meter aan de Industrieweg, maar ook sluit het perceel aan de achterzijde aan op de Whilhelminaweg, waardoor u het terrein op twee verschillende manieren kan ontsluiten. Het gehele terrein is reeds opgehoogd en aan alle zijden omgeven door een stenen schutting.

Lees verder...

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en u kunt direct aanvang nemen met eventuele bouwwerkzaamheden. Deze terreinen zullen in de toekomst snel in waarde stijgen door het geringe aanbod en de toenemende vraag naar terreinen in een industriële omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Industrieweg Noord 524D • Beekhuizen • Paramaribo • Suriname