blank

Locoweg pc 8

Locoweg pc 8 - Vrije bouwkavel te koop in het districtscentrum van Para - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Locoweg pc 8

Vrije bouwkavel te koop in het districtscentrum van Para

Objectcode: KP00601

€ 14.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 411.7 m²
Frontbreedte: 20.88 m
Diepte: 23.11 m

Omschrijving

Onverwacht is de hoofdplaats van het district Para in Suriname, gelegen aan de Jawasikreek. Het dorp heeft ongeveer 2.000 inwoners. Onverwacht was oorspronkelijk een plantage waar tabak werd verbouwd. In de eerste helft van de achttiende eeuw kreeg het de Sranan Tongonese naam Bose naar de eigenaar van de plantage, Bossé. Na de afschaffing van de slavernij in 1863 kochten acht voormalige slaven de grond om er een houtplantage te beginnen. In 1968 werd de plaats het administratiecentrum van het district Para en vestigde de districtsraad zich in het dorp.

De weg van Paramaribo naar de internationale luchthaven Johan Adolf Pengel International Airport (in de volksmond meestal aangeduid als Zanderij) loopt door Onverwacht en het stadje is dus gemakkelijk bereikbaar met de auto en bovendien rijden er ook bussen

Onverwacht ligt op het kruispunt van de Indira Gandhiweg (ook wel Pad van Wanica genoemd, die van Paramaribo naar de luchthaven loopt) en de Meursweg (richting Paranam). Er zijn veel (kleine) recreatiegebieden in de buurt van Onverwacht, iets meer naar het zuiden is er bijvoorbeeld de kreek van Bersaba/Republiek die in het weekend heel wat dagjestoeristen trekt.

Lees verder...

In het woonproject welke direct gelegen is achter het bestuurscentrum van Onverwacht, wordt een bouwkavel te koop aangeboden. Het perceel heeft een oppervlakte van bijkans 400 m², met een frontbreedte van 20 m en een diepte van 23 m.

Het perceel ligt aan een onverharde ‘ringweg’, die gevormd wordt door 2 wegen te weten de Locoweg en de Tranbrokiweg. Het terrein is voorlopig slechts te bereiken via de Tranbrokiweg, die goed berijdbaar is. Het perceel is afgerasterd met behulp van walabapalen en prikkeldraad, onbeplant, maar verder keurig onderhouden. Nutsvoorzieningen zijn aanwezig in de omgeving.

Uitvalsweg naar de Indira Gandhiweg is de met straatklinkers verharde Damstraat.

Het districtscommissariaat met alle bestuursdiensten zijn op loopafstand en de lagere school en sportveld zijn om de hoek. Diverse handelszaken, supermarkten, eethuisjes, alsook een benzinestation zijn gevestigd in de directe omgeving van het dc-kantoor.

Als u er altijd al van hebt gedroomd om op een rustige plek buiten de stad te wonen dan is dit uw kans om tegen een scherpe prijs van €14.000,- in het bezit te komen van deze woonkavel.
Neemt u gerust contact op met de makelaar voor meer informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Locoweg pc 8 • Onverwacht • Para • Suriname