Misgunstweg 94

Misgunstweg 94 - Prachtige bouwkavel gelegen langs de weg naar Misgunst te Saramacca, volop natuur! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Misgunstweg 94

Prachtige bouwkavel gelegen langs de weg naar Misgunst te Saramacca, volop natuur!

€ 68.500

$ 83.260

SRD 1301500


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Zakelijk & Wonen
Perceelopp.: 3834 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 71 m
Diepte: 64 m

Omschrijving

Een prachtig terrein van flinke proporties hebben we te koop aan een gewilde locatie langs de Misgunstweg. Dit terrein is reeds volledig in bloei en beschikt over een volwassen beplanting en infrastructuur. Het enige dat ontbreekt is uw woning die u hier kunt bouwen.

Dit perceel heeft een frontbreedte langs de geasfalteerde Misgunstweg van 71 strekkende meter en ligt ongeveer op 2 kilometer afstand van hartje Groningen. De USP van dit terrein is de prachtige tuin en de ideale dimensies waardoor u volledig in evenwicht met de tuin uw bouwplannen kan realiseren.

Het terrein bestaat uit een zanderige bodem voorzien van een gecultiveerde aanplant van heester, vruchtbomen en struiken. Er is stroom en water aanwezig. Dit terrein is ondergebracht in een stichting ter overname met een nieuwe beschikking voor 40 jaren.

Kortom, een prachtige locatie direct gereed om iets mee te doen. Bent u een groen- en tuinliefhebber? Dan hoeft u niet jaren te wachten voor de ontwikkeling van mooie bomen en planten op uw terrein.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Misgunstweg • Groningen • Saramacca • Suriname


  Deel deze pagina!