blank

Obsidiaanstraat

Obsidiaanstraat - Riant tuinbouwperceel in Domburg: 1 hectare groen potentieel - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Obsidiaanstraat

Riant tuinbouwperceel in Domburg: 1 hectare groen potentieel

Objectcode: KP00346

€ 22.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 0.5646 ha
Frontbreedte: 24.95 m
Diepte: 224 m

Omschrijving

Ontdek de agrarische mogelijkheden van dit uitgestrekte perceel aan de Obsidiaanstraat in Domburg, Wanica. Met een indrukwekkende oppervlakte van 1 hectare, biedt dit terrein een schat aan kansen voor tuinbouwdoeleinden. De grond, gelegen op erfpacht, heeft een specifieke bestemming voor tuinbouwactiviteiten.

De locatie van het perceel is strategisch, met hoofdwegen in de nabijheid. Ondanks de omvang van het terrein is het belangrijk op te merken dat de toegankelijkheid moeilijk kan zijn, wat het terrein een afgelegen en rustige sfeer geeft. Deze eigenschap kan vooral aantrekkelijk zijn voor diegenen die een toevluchtsoord willen creëren te midden van de natuurlijke schoonheid van Domburg.

Met een indrukwekkende frontbreedte van 24.95 meter aan de wegzijde en een diepte van 224 meter, biedt dit perceel voldoende ruimte voor uitgebreide tuinbouwprojecten. Momenteel is er geen omheining rondom het terrein, wat een open canvas biedt voor aanpassingen naar eigen wens.

Dit tuinbouwperceel is een uitnodiging voor ondernemers en agrarische liefhebbers die op zoek zijn naar een royaal stuk land om hun groene visie te verwezenlijken. Of u nu een ervaren tuinbouwer bent of iemand die zijn eerste stappen in de sector zet, dit perceel biedt een unieke kans om de vruchten van uw arbeid te zien bloeien.

Lees verder...

Belangrijk kenmerken:
• Uitgestrekt perceel: Met een indrukwekkende oppervlakte van 1 hectare biedt dit terrein overvloedige mogelijkheden waardoor het ideaal is voor agrarische ondernemingen/tuinbouw doeleinden.

• Strategische locatie: Hoewel strategisch gelegen met nabijheid van hoofdwegen, geeft de moeilijke toegankelijkheid het perceel een afgelegen en rustige sfeer.

• Ruime afmetingen: Met een frontbreedte van 24.95 meter aan de wegzijde en een diepte van 224 meter biedt het perceel voldoende ruimte voor uitgebreide tuinbouwprojecten.

• Flexibiliteit voor aanpassingen: Momenteel niet omheind, wat een open canvas biedt voor aanpassingen en ontwikkelingen naar eigen wens.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van dit groene potentieel te bespreken en uw agrarische dromen te verwezenlijken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Obsidiaanstraat • Domburg • Wanica • Suriname