blank

Paula Ephemiaweg #81b

Paula Ephemiaweg #81b - Kavel te Commewijne - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Paula Ephemiaweg #81b

Kavel te Commewijne

Objectcode: KP00469

€ 24.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 792 m²
Frontbreedte: 20 m
Diepte: 40 m

Omschrijving

Het district Commewijne is gelegen aan de rechteroever van de Suriname rivier, direct ten oosten van Paramaribo. Een district met heel veel groei en potentie.

Dit terrein met de titel eigendom, staat aan de Paula Ephemiaweg, kavelnummer 81b. De kavel is beschikbaar voor een redelijke prijs en ligt niet ver van Paramaribo. Het terrein heeft een grootte van 792 m2, met een frontbreedte van 20 meter en een diepte rond de 40 meter. Het terrein is geschikt voor bebouwing en bewoning en of land- en tuinbouw.

De Paula Ephemiaweg is een onverharde weg waarbij stroom aanwezig is. Netals bij meerdere omgevingen op Commewijne is deze weg nog niet op het waterleidingnet aangesloten.

De prijs is exclusief overdrachts- en notariskosten. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet en neem snel contact met ons op voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Paula Ephemiaweg #81b • Tamansari • Commewijne • Suriname