Sitalweg 17

Sitalweg 17 - Hoogbouwwoning te Wanica - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sitalweg 17

Hoogbouwwoning te Wanica

Objectcode: W0585B9

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 265 m²
Perceelopp.: 1790 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers 2

Omschrijving

Deze vijf slaapkamer woning staat aan de Sitalweg, een zijstraat van de Indira Ghandiweg. Het huis staat op een eigendomsperceel van 1790m². De woning heeft beneden een oppervlakte van 72m² en bestaat uit een slaapkamer, een keuken, voorzaal en een bad en toilet. De bovenwoning heeft een oppervlakte van 192m² en bestaat uit 4 slaapkamers, nog een keuken, voorzaal, bad en toilet en balkon. De woning is voorzien van een prachtige houtenvloer. Beneden zijn er totaal 3 bergingen en een prachtige tuin. De tuin heeft vele fruitbomen zoals manjabomen, sinaasappels, dragonfruit, pompelmoes en bacoven. Maar ook verschillende groentesoorten kom je er tegen. De woning verkeert in een goede staat, is goed onderhouden en is zeer geschikt voor een groot gezin.

De omgeving
De woning is in een rustige zijstaat van de Indira Ghandiweg, ongeveer 15 minuten van Paramaribo. In de omgeving bevinden zich vele supermarkten, eetplaatsen en scholen.

Voorzieningen
De woning is voorzien van drie fasen stroom en airconditioning.

Samenvatting
Kortom, een mooie woning voor een groot gezin tegen een redelijke prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Sitalweg • Lelydorp • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!