blank

Suricom Park 905-906

Suricom Park 905-906 - Ontspannen op een mooie locatie buiten de stadsdrukte - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Suricom Park 905-906

Ontspannen op een mooie locatie buiten de stadsdrukte

Objectcode: Z0643B6

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Multifunctioneel
Perceelopp.: 836.83 m²
Parkeerplaatsen: 20 Ruimtes: 3
Kamers: 5
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

In de periferie van het district Wanica ligt het ruim 500 hectaren grote Suricom Park. De Sociaal culturele vereniging “De Eenheid” is belast met de coördinatie van dit geprojecteerde woonconglomeraat. De transformatie naar de beoogde groene stad is reeds enkele jaren gaande en het ontspanningsoord KANA RESORT, maakt daar reeds 6 jaren deel van uit. Kana Resort staat op naam van een stichting.

Deze plek wordt afgehuurd door kleine of iets grotere gezelschappen voor persoonlijke ontspanning of het organiseren van verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes of andere evenementen. De hoofdattractie is het azuurblauw betegelde zwembad van 12,5 m x 6 m en 1.65 m diepte. Voor kinderen is er een pierenbad. Extra waterplezier kan door het aanzetten van de automatische waterval. Langszij het zwembad is er een verhoogd poolterras waar men kan relaxen of rustig genieten van een hapje en een drankje. Een buitendouche is naast het bad geplaatst zodat er gedoucht kan worden alvorens het bad in te gaan en na het zwemmen het lichaam af te spoelen. Het verkleden kan in de daartoe gebouwde toilet ruimte met 2 nette kleedhokjes en een wastafel. Aan de overzijde van het zwembad zijn er nog eens 2 verhoogde terrasjes voorzien van houten zit-tafel banken.

Lees verder...

Het ressort biedt hiernaast de volgende faciliteiten: 2 volledig gemeubileerde slaapkamers, een keukengedeelte met ruime werkruimte en een maintenanceroom voor opslag van elektrische apparatuur en andere werktuigen. Onder een overdekt buitengedeelte is een houten bar en waar er voor de doelmatigheid ook een mobiele wastafel op wielen is geplaatst.

De gehele inventaris waaronder bedden, keukenapparaten, BBQ-set, barkrukken, ligstoelen, zitstoelen, bartafels, zwembad schoonmaakgerei, geluidsapparatuur, generators en accu’s is bij de verkoop inbegrepen.

Het perceel
Het terrein betreft twee naast elkaar gelegen percelen die samen een hoekperceel vormen van in totaal 836,83 m². Het gehele terrein is omrasterd en de toegang wordt verschaft door een ijzeren schuifpoort. Op het terrein is er een parkeerplaats die ruimte biedt voor minimaal 20 personenwagens.

Voorzieningen
Opslag van water t.b.v. de watervoorziening gebeurt in 3 stuks grote 800 gallon Durotanks en elektriciteit wordt opgewekt door een stroomgenerator welke aangedreven wordt door zonnepanelen.

Samenvatting
Geïnteresseerd geraakt om in deze nieuwe uitdaging te investeren?
Neem dan direct contact met ons op om u nader te laten informeren.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Suricom Park 905-906 • Reeberg • Wanica • Suriname