Vincent Fajskweg

Vincent Fajskweg - Logeergebouw met 17 slaapkamers, ideaal voor hotel of guesthouse te zanderij - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Vincent Fajskweg, Zanderij

Logeergebouw met 17 slaapkamers, ideaal voor hotel of guesthouse te zanderij

Objectcode: KZ00939

€ 210.000

$ 226.822

SRD 8820000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hotel
Kantoorruimte: 550 m²
Perceelopp.: 800 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 5 Ruimtes: 1

Omschrijving

Uniek Investeeringsmogelijkheid bij Zanderij Luchthaven!

Ben jij op zoek naar een slimme investering in de bloeiende sector van Suriname's opkomende olie- en gasindustrie? Grijp dan nu je kans met dit veelzijdige logeergebouw met 17 slaapkamers met bad en toilet, twee ruime gezamenlijke woonkamers, en een volledig uitgeruste keuken, gelegen op een steenworp afstand van Zanderij Luchthaven!

Dit pand biedt een unieke kans voor een breed scala aan investeringsmogelijkheden, waaronder een klein hotel, logeergebouw of guesthouse. Met weinig soortgelijke accommodaties in de buurt van de luchthaven, heb je een marktvoordeel dat niet te evenaren is.

Ideaal gelegen voor luchtvaartmaatschappijen, piloten, crewleden en andere dienstverleners die vroeg in de ochtend bij de luchthaven moeten zijn voor hun werkzaamheden. Met 17 comfortabele slaapkamers is dit pand perfect geschikt om aan de accommodatiebehoeften van deze professionals te voldoen.

Maar dat is niet alles! Dit veelbelovende pand biedt ook de mogelijkheid om naar eigen smaak te worden ingericht. Of je nu een gezellige bed & breakfast, een stijlvolle herberg of een chic guesthouse wilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Grijp deze unieke kans en investeer vandaag nog in de toekomst van Suriname's groeiende olie- en gasindustrie! Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om deze geweldige kans niet te missen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  vincent Fajskweg • Zanderij • Para • Suriname