Haydnstraat 15

Haydnstraat 15 - Gemeubileerde hoogbouw huurwoning aan de Haydnstraat 15 - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Haydnstraat 15

Gemeubileerde hoogbouw huurwoning aan de Haydnstraat 15

Objectcode: HW00809

€ 900 per maand

$ 958 per maand

SRD 37800 per maand

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Hoogbouw Gemeubileerd: Gemeubileerd
Woonopp.: 170 m²
Perceelopp.: 305 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 2

Omschrijving

Het wonen in Paramaribo Noord blijft nog steeds heel aantrekkelijk vanwege de vele voorzieningen op korte afstand. Wij bieden u nu een comfortabele en leuk gesitueerde huurwoning aan de Haydnstraat 15 aan. Het betreft een ideale gezinswoning in 2 bouwlagen met een carport en een voorterras. De begane grond is in steen opgetrokken en de verdieping betreft een solide houtconstructie.

In het interieur is eveneens veel gebruik gemaakt van solide Surinaams hardhout wat een aangename maar ook tijdloze uitstraling geeft. De ’cozy’ leefgedeelte heeft door de aanwezigheid van de vide een ruimtelijke indruk. Verder bevindt zich op de benedenverdieping een moderne doucheruimte met toilet, een kantoorruimte en een relatief grote multifunctionele ruimte, wat nu dienst doet als was- en opbergruimte.

Via de stevige houten trap naar de verdieping waar zich de overloop bevindt, zijn er 3 slaapkamers. Bijzonder op de verdieping is de aanwezigheid van 2 ruime balkons over de volledige breedte van de woning. Het balkon aan de voorzijde biedt goed zicht op de directe omgeving. Het balkon aan de achterzijde, te bereiken via de slaapkamer, is een plek voor rust zonder enig rumoer van de omgeving.

Deze woning met een aantal bijzondere kenmerken is uitermate geschikt voor een klein gezin of koppel en per direct beschikbaar voor een overeenkomst voor minimaal 1 jaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Haydnstraat 15 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname