blank

Eduard j. Brumastraat 67

Eduard j. Brumastraat 67 - Multifunctioneel pand, geschikt als winkelpand maar ook voor callcenter inzetbaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Eduard J. Brumastraat 67

Multifunctioneel pand, geschikt als winkelpand maar ook voor callcenter inzetbaar

Objectcode: HZ01004

$ 4.150 USD

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Winkel
Kantoorruimte: 800 m²
Perceelopp.: 858 m²
Woonlagen: 2
Kantoorruimtes: 4
Parkeerplaatsen: 8

Omschrijving

Dit ruime pand is ideaal te gebruiken als winkelpand. Met een ruim vloeroppervlak van 858m2 kan me alle kanten op qua inzetbaarheid. Aanwezig is nog de oude winkel structuur zoals kassa bali, magazijn en opslag rekken etc etc. Wilt u snel aan de slag dan is dit pand zeker een aanrader.

Er is een eerste verdieping die dienst doet als opslagruimte te bereiken middels een lift en binnen trap. Het pand is verder voorzien van alle noodzakelijke ruimte die nodig zijn voor het optimaal operationeel draaien van een retailzaak. Denk aan kantoor, facilitair, sanitair, schaft en keuken ruimte.

De grote open ruimtelijke indeling in het pand leent zich ook optimaal voor het vestigen en opereren van een calcenter, of andere kantooractiviteiten.

De eigenaar is bereid het pand verder te verbouwen en of aan te passen naar de eisen van de huurder mits deze zich commiteert aan een jaarcontract van minimaal 3 jaar.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Eduard j. Brumastraat 67 • Paramaribo Centrum • Paramaribo • Suriname