blank

L’ Hermitageweg 27-29

L’ Hermitageweg 27-29 - Gloednieuw en flexibel in te richten kantoorpand met ruime eigen parkeergelegenheid in Paramaribo Zuid - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

L' Hermitageweg 27-29

Gloednieuw en flexibel in te richten kantoorpand met ruime eigen parkeergelegenheid in Paramaribo Zuid

Objectcode: HZ00948

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te huur
Type: Kantoor
Kantoorruimte: 1400 m²
Perceelopp.: 1530 m²
Woonlagen: 2
Parkeerplaatsen: 40

Omschrijving

Gloednieuw representatief kantoorpand, te huur voor een startprijs van euro 12,50 per m2, gelegen aan L’Hermitageweg 27-29 in de gewilde buurt Paramaribo Zuid. Dit moderne zakenpand biedt een unieke kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en goed bereikbare kantoorruimte

Het pand, met een totaal vloeroppervlak van 1400 m², is verdeeld over twee lagen. Aan de buitenkant is het gebouw volledig en modern afgewerkt, wat een opvallende en professionele uitstraling garandeert. De binnenzijde bevindt zich nu nog in een cascostaat, wat een groot voordeel biedt voor potentiële huurders. Dit betekent dat u de indeling en voorzieningen in deze fase nog geheel naar eigen wens kunt laten aanpassen, zodat de ruimte perfect aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Een belangrijk pluspunt van dit kantoorpand is de aanwezigheid van drie toiletgroepen, strategisch verdeeld over het totale vloeroppervlak. Dit zorgt voor extra comfort en gemak voor uw personeel en bezoekers. Daarnaast beschikt de huurder over een vermogen van 125 KVA, waardoor de operationele continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is. Wat betreft de internetinstallatie, deze kan op maat worden geïnstalleerd afhankelijk van de operationele behoeften van uw bedrijf.

Lees verder...

Parkeergelegenheid is vaak een uitdaging in Paramaribo, maar bij dit kantoorpand hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het pand beschikt over maar liefst 20 parkeerplaatsen direct bij het gebouw, en er is bovendien de mogelijkheid om dit aantal uit te breiden met nog eens 30 extra parkeerplaatsen op slechts 50 meter afstand. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel uw medewerkers als uw klanten om het pand te bereiken.

Het perceel waarop het kantoorpand zich bevindt heeft een totale oppervlakte van 1530 m². De belangrijke frontbreedte aan de wegzijde bedraagt 60 meter, met een perceeldiepte van 25,50 meter. Deze afmetingen bieden voldoende ruimte voor zowel het gebouw zelf als de ruime parkeergelegenheid.
Kortom, dit kantoorpand aan L’Hermitageweg 27-29 biedt een unieke kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne, flexibele en goed bereikbare kantoorruimte met uitstekende voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  L' Hermitageweg 27-29 • Paramaribo Zuid • Paramaribo • Suriname