Ellestraat pc 146

Ellestraat pc 146 - Eigendomsperceel met Opstal (Afbraak) Te Koop in LATOUR .Op zoek naar een unieke kans om een eigen plek te creëren in een bruisende volksbuurt? - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ellestraat pc 146

Eigendomsperceel met Opstal (Afbraak) Te Koop in LATOUR .Op zoek naar een unieke kans om een eigen plek te creëren in een bruisende volksbuurt?

Objectcode: KP00653

€ 22.500

$ 24.419

SRD 945000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 357.5 m²
Frontbreedte: 10 m
Diepte: 31.08 m

Omschrijving

LATOUR is bekend als een typische Surinaamse volksbuurt met een rijke geschiedenis en levendige cultuur.
Deze buurt, met al zijn authenticiteit en charme, is de thuisbasis van mensen met een sterke geest en een hartelijke gemeenschapszin. Het is een plek waar diversiteit wordt gevierd en waar je kunt leren van de rijke ervaringen van je buren. De straten zijn vernoemd naar oude Surinaamse kinderspelen.

In contrast met de levendigheid van de buurt wordt aan de Ellestraat (‘Elle’ is de Surinaamse naam voor het spel ‘Tikkertje’), een rustige zijstraat van de Ramgoelamweg een bouwkavel te koop aangeboden.

De straat is verhard en alhoewel niet al te breed, goed rijbaar.

Het perceel heeft een oppervlakte van 357,50 m2 met een frontbreedte van 10 m en een diepte van 31,08m. Voorlangs het perceel loopt een open riolering en toegang tot het perceel is over een houten bruggetje langs een eenvoudige latten looppoort. De percelen aan weerszijden en achterzijde zijn allen bebouwd en de erfscheidingen zijn opgetrokken uit oude zinkplaten en steen.

Aan de voorzijde van het perceel staat een oude houten woning die kan worden gesloopt, waardoor u een blanco canvas hebt voor uw project.

Lees verder...

Kortom, voor een scherpe prijs van 22.500 euro voor deze bouwkavel bent u in de gelegenheid om een verschil te maken in een buurt die gedijt op gemeenschapszin en solidariteit. Hier kunt u niet alleen uw eigen droomhuis neerzetten, maar ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de gemeenschap die liefde en respect verdient.

Voor meer informatie neemt u gerust contact op met de makelaar op het telefoonnummer 7669770.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Ellestraat pc 146 • Latour • Paramaribo • Suriname