Leiding 10 pc 28B

Leiding 10 pc 28B - Bouwperceel met Bestaande Fundering en Bouwtekening op Leiding 10. Uw Toekomstige Huis Wacht op U! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Leiding 10 pc 28B

Bouwperceel met Bestaande Fundering en Bouwtekening op Leiding 10. Uw Toekomstige Huis Wacht op U!

Objectcode: KP00659

€ 28.500

$ 30.453

SRD 1197000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 0.1662 ha
Frontbreedte: 95 m
Diepte: 17.5 m

Omschrijving

Heb u altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen huis, maar wilt u niet helemaal vanaf nul beginnen? Dan is dit uw kans! Wij bieden een bouwperceel aan met niet alleen een solide bestaande fundering, maar ook een gedetailleerde bouwtekening voor uw toekomstige woning. Dit perceel, gelegen in een rustige omgeving buiten de stad, biedt niet alleen een fantastische basis maar ook de mogelijkheid om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Het perceel is gelegen te Leiding 10 een geasfalteerde zijstraat van de Commissaris Weythingweg en slechts een korte rit verwijderd van scholen, winkels, restaurants, recreatieve voorzieningen en gezondheidszorg. de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de rust van het buitenleven. Het perceel maakt deel uit van een moederperceel te Leiding 10 en is meer dan 1700 m² groot.

Toegang tot het perceel is vanuit de straat over een houten brug langs een privé weg op het moederperceel. Het is het 2e perceel links van deze weg met het nummer 3. Het is nog niet omrasterd, maar wordt verder keurig onderhouden en het biedt voldoende ruimte voor een ruim huis een weelderige tuin en andere buitenruimtes.

Lees verder...

Het perceel is niet zomaar leeg land; het heeft al een stevige fundering liggen, wat betekent dat u een enorme voorsprong hebt bij het bouwen van uw huis. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. Ook is er een gedetailleerde bouwtekening tot uw beschikking waardoor u een duidelijk beeld heeft van hoe uw toekomstige huis eruit zal zien. Natuurlijk kunt u nog steeds aanpassingen maken om het huis volledig naar uw smaak en behoeften te ontwerpen.
Dit perceel biedt niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook een solide investering voor de toekomst. Grond buiten de stad wordt steeds waardevoller.

Dit buitengewone bouwperceel met bestaande fundering en bouwtekening is scherp geprijsd en wacht op een nieuwe eigenaar die zijn droomhuis wil realiseren.
Neemt u gauw contact op met de makelaar voor meer informatie en voor het regelen van een bezichtiging om gauw te ontdekken welke mogelijkheden dit perceel u te bieden heeft. Uw toekomstige huis wacht op u en dit is de perfecte start om uw dromen waar te maken!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Leiding 10 pc 28B • Leiding • Wanica • Suriname