Indira Gandhiweg perc. 51B,C, en E

Indira Gandhiweg perc. 51B,C, en E - Bedrijventerreinen aan de Indira Gandhiweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Indira Gandhiweg perc. 51B, 51C en 51E

Bedrijventerreinen aan de Indira Gandhiweg

Objectcode: KP00717

€ 1.175.000

$ 1.2752181

SRD 49350000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 3 ha
Frontbreedte: 50 m
Diepte: 200 m

Omschrijving

Ontdek de commerciële mogelijkheden van deze drie uitstekende percelen, strategisch gelegen langs een van de belangrijkste toegangswegen van en naar Paramaribo; de Indira Gandhiweg. Deze percelen bieden een unieke kans voor investeerders en ondernemers die streven naar een premium locatie voor diverse bedrijfsactiviteiten, met een optimale bereikbaarheid en zichtbaarheid tussen Paramaribo en Lelydorp.

Perceel 51B, prominent gelegen aan de hoofdweg, presenteert een indrukwekkende frontbreedte van 41 meter en een totale oppervlakte van 2007 m2. De beschikbaarheid van een gemeenschappelijke parkeerplaats en toegangsweg versterkt de commerciële aantrekkingskracht en toegankelijkheid van dit perceel.

Op perceel 51C, met een royaal oppervlak van 5556,64 m2, bevindt zich een ruime woning van circa 500 m2, centraal gelegen op het terrein. Hoewel de woning renovatie behoeft, biedt het een uniek potentieel voor commerciële herbestemming, zoals conversie naar kantoorruimte, wat absoluut waarde toevoegt aan dit perceel. De directe toegang tot de parkeerplaats en toegangsweg versterkt de aantrekkelijkheid van dit perceel voor potentiële investeerders.

Perceel 51E strekt zich uit over een royaal oppervlak van 19.290 m2 en is bereikbaar via een geplande toegangsweg van bijna 10 meter breed. Ondanks de huidige beboste staat, biedt dit perceel een ongeëvenaard scala aan commerciële mogelijkheden na ontbossing, waaronder de potentiële ontwikkeling van een distributiecentrum vanwege de gunstige ligging tussen Paramaribo en Lelydorp.

Of het nu gaat om de aankoop van één perceel, een combinatie van percelen of het volledige complex ter grootte van 26.854 m2, flexibele prijsafspraken zijn bespreekbaar.

Neem voor gedetailleerde informatie of aanvullende mogelijkheden contact op met uw makelaar op telefoonnummer 8916684. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Indira Gandhiweg perc. 51B,C, en E • Wanica • Wanica • Suriname