blank

Misgunstweg 106

Misgunstweg 106

Prachtig eigendomsterrein gelegen aan de Saramaccarivier

Objectcode: KP00784

€ 275.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 2964 m²
Frontbreedte: 25 m
Diepte: 91 m

Omschrijving

Ontdek een Paradijs aan de Saramaccarivier!

Een unieke kans om te bezitten waar velen alleen maar van dromen - een stukje paradijs langs de majestueuze Saramaccarivier in Groningen, Suriname. Dit terrein, gelegen langs de Misgunstweg, wacht op zijn nieuwe eigenaar om te worden omarmd als een oase van rust en schoonheid.

Kenmerken;
Aangelegde Houten Schoeiing: Geniet van de perfecte balans tussen natuurlijke pracht en stabiliteit met onze zorgvuldig aangelegde houten schoeiing langs de rivieroever.

In Cultuur Gebracht Terrein met Vruchtbomen: Verwen uw zintuigen met een weelderige tuin vol met vruchtbomen.

Eigen Ingang en Omrastering: Geniet van privacy en veiligheid met uw eigen ingang en omrastering.

Betoverende Locatie: Ervaar de harmonie van de natuur op een van de mooiste plekken in Suriname. De Saramaccarivier brengt rust en sereniteit naar uw deur, terwijl de omringende natuur een blijvende indruk achterlaat op uw ziel.

Dit is niet zomaar een stuk land, het is een kans om een levenslange droom waar te maken. Een kans om te ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en terug te keren naar de rust en eenvoud die alleen de natuur kan bieden. Bouw hier uw woning langs de rivier.

Neem vandaag nog contact met ons op om deze zeldzame kans te grijpen en uw eigen stukje paradijs langs de Saramaccarivier te claimen. Droom niet langer, maak het werkelijkheid!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Misgunstweg 106 • Misgunst • Saramacca • Suriname