Needeweg

Needeweg, Lelydorp, Wanica

Ruim perceel te Lelydorp!

Objectcode: KP00860

€ 25.000

$ 27.003

SRD 1050000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Landbouw
Perceelopp.: 7910.06 m²
Frontbreedte: 26 m
Diepte: 304.73 m

Omschrijving

Dit ruime perceel aan de Needeweg in Lelydorp biedt een uitstekende gelegenheid om uw agrarische ambities te realiseren. Het terrein is geschikt voor landbouwdoeleinden en biedt een ideaal canvas voor gewasverbouwing, veeteelt of bedrijfsopzet.

Met een oppervlakte van bijna 8000 vierkante meter biedt dit perceel volop ruimte voor groei en ontwikkeling. De vruchtbare grond en strategische ligging maken het tot een waardevolle investering voor iedereen die wil profiteren van de bloeiende agrarische sector in Suriname.

Gelegen aan de Needeweg in Lelydorp, geniet u van een gunstige locatie met directe toegang tot voorzieningen zoals winkels, scholen en medische faciliteiten. Als bestuurlijk centrum van Wanica en de zetel van de districtscommissaris, fungeert Lelydorp als een belangrijke foerageringsplaats voor reizigers vanuit Paramaribo naar het binnenland. De plaats herbergt een verscheidenheid aan winkels, restaurants, poliklinieken en scholen.

Lelydorp is de thuisbasis van het heilpedagogisch centrum Matoekoe, het conferentiecentrum "Caribbean Centre" gesticht door de Surinaamse dichter Bhai, en het Regionaal Ziekenhuis Wanica dat in 2020 werd geopend. Het Neotropical Butterfly Park, gelegen in Lelydorp, biedt een vlindertuin, een insectenmuseum, evenals tentoonstellingen van schildpadden en slangen.

Lees verder...

Of u nu een landbouwer bent die op zoek is naar uitbreidingsmogelijkheden of een startende ondernemer, dit perceel biedt alle ruimte en mogelijkheden die u nodig heeft. Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om uw agrarische dromen waar te maken!

Bestemmingswijziging
Als u andere plannen heeft dan agrarisch gebruik voor dit perceel, staan wij klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van een bestemmingswijziging bij het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer. Ons team van experts zal u door het proces begeleiden en u voorzien van de nodige ondersteuning om uw plannen te realiseren.

Belangrijke kenmerken:
• Ruim perceel van 7910.06 m2
• Gelegen aan de Needeweg in Lelydorp
• Geschikt voor landbouwdoeleinden
• Begeleiding bij aanvraag bestemmingswijziging
• Sportveld, polikliniek, bed & breakfast en zwembad op minder dan 10 minuten afstand
• Strategische locatie met toegang tot voorzieningen

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van dit perceel in Lelydorp!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Noja Manstra

+597 8832674

+597 493-497

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Needeweg • Lelydorp • Paramaribo • Suriname