Perzikbonenweg pc 167

Perzikbonenweg pc 167

Ruim Perceel aan de Perzikbonenweg, Kwatta - Saramaccapolder

Objectcode: KP00671

€ 36.500

$ 39.673

SRD 1533000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bouw
Perceelopp.: 1.38516 m²
Frontbreedte: 28 m
Diepte: 49.47 m

Omschrijving

Betreed een wereld van rust en betovering met dit perceel, gelegen aan de Perzikbonenweg, op steenworp afstand van de Noordpolderdam, nabij de Vijfde Rijweg. Dit stukje land biedt kansen om te wonen in een bloeiende omgeving waar natuurlijke schoonheid en rust hand in hand gaan.

Kenmerken:
Ligging: Strategisch gelegen nabij de Noordpolderdam voor het beste van beide werelden - rust en gemakkelijke toegang tot voorzieningen en transport.
Oppervlakte: Het perceel heeft een oppervlakte van 1.385,16 m2, waardoor u voldoende ruimte heeft om uw ideale woning te bouwen met extra ruimte voor tuinen, recreatie en meer.

Extra voordelen: Alle benodigde documenten, inclusief Perceel ID, zijn in orde. Daarnaast staat het perceel op naam van een stichting, waardoor de overname moeiteloos en soepel kan verlopen.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van deze bloeiende gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit ruime perceel te bieden heeft

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nisha Soekhoe

+597 766 9609

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Perzikbonenweg pc 167 • Saramaccapolder • Wanica • Suriname