Ramonweg 95-97

Ramonweg 95-97 - Geschikt voor verkaveling - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ramonweg 95-97

Geschikt voor verkaveling

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Bewoning
Perceelopp.: 35000 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 166 m
Diepte: 270 m

Omschrijving

Ideaal terrein voor verkaveling.

Het perceel
Verkavelaars en investeerders, opgelet! Ideaal terrein voor ontwikkeling te koop. Investeren als ondernemer moet je doen in de slechte tijden; het inkopen van percelen en terreinen voor verdere ontwikkeling doe je als de verkoopmarkt aan de bodem zit. Dit terrein is vanwege zijn ligging en afmeting ideaal voor ontwikkelaars. Voor nog geen € 11,- per m² kunt u eigenaar worden van dit terrein. Bent u projectontwikkelaar of investeerder? Dan is dit een uitgelezen kans om een terrein met veel potentie in handen te krijgen.

Het object aan de onverharde Ramonweg, bestaat uit twee terreinen naast elkaar, met een gezamenlijke grootte van 3.5 ha (35000 m2), eigendom. De frontbreedte is 166 meter lang, vervolgens loopt het terrein diep naar achteren met een diepte van 270 meter. Het terrein is voorheen volledig ontbost en dus gemakkelijker om in cultuur te brengen.

Let wel: de twee terreinen dienen gezamenlijk opgekocht te worden.

Voorzieningen
Stroom en water zijn aanwezig

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Ramonweg • Ephraimzegen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!