blank

Weg naar Coppename 30

Weg naar Coppename 30 - Investeren in 61 ha. landbouwgrond langs de Saramaccarivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Weg naar Coppename 30

Investeren in 61 ha. landbouwgrond langs de Saramaccarivier

Objectcode: P0610B6

€ 350.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Bestemming: Wonen
Perceelopp.: 614000 m²
Bodem: mix
Frontbreedte: 600 m
Diepte: 1023 m

Omschrijving

61 ha. langs de Saramaccarivier, nabij km 73.

Het perceel
Nabij km 73, ongeveer tien minuten van de Coppenamebrug, bieden wij dit landbouw en veeteelt terrein met een grootte van maar liefst 61.4 ha. Dit terrein ligt dus net voor het district Coronie en loopt vanaf de verharde hoofdweg tot aan de Saramaccarivier. Een terrein dat vanwege de perfecte dimensies voor diverse doeleinden geschikt is. De frontbreedte is ongeveer 600 meter en de diepte ongeveer 1 kilometer.

Landbouw en veeteelt zullen zich namelijk tot de belangrijkste en duurzaamste bronnen van inkomsten kunnen gaan ontwikkelen in Suriname. U heeft nu de kans om dit prachtig terrein tot uw beschikking te kunnen krijgen en verder te ontwikkelen tot een winstgevend en duurzaam project voor een buitengewoon interessante prijs. 25 hectaren van dit terrein is eens ontbost en verder tot ontwikkeling gebracht met een dam tot de rivier.

Samenvatting
Bent u de ondernemer met een heldere visie op de toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden in Suriname? Dan is dit een kans die u absoluut niet voorbij laat gaan! Neemt u contact voor uitgebreide en gedetailleerde informatie!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht  Weg naar Coppename • Calcutta • Saramacca • Suriname