blank

Saramaccastraat 22 & 28

Saramaccastraat 22 & 28 - Zakelijk terrein gelegen op een A1-locatie, hartje Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Saramaccastraat 22 & 28

Zakelijk terrein gelegen op een A1-locatie, hartje Paramaribo

Objectcode: P0563B6

€ 2.200.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Zakelijk & investering
Perceelopp.: 2800 m²
Bodem: Zand
Frontbreedte: 31 m
Diepte: 90 m

Omschrijving

Hartje Paramaribo, in het centrum aan de Saramaccastraat ligt dit terrein met een oppervlakte van 2800 m². Een terrein dat aangewend zou kunnen worden voor diverse zakelijke activiteiten. We hebben dit terrein in onze listing verwerkt als een terrein, omdat de aanwezige opstallen vaak verwijderd zullen worden voor nieuwe ontwikkeling. Dit terrein bestaat uit een gedeelte van 3 losse terreinen die allemaal aan elkaar zijn verbonden. Zoals de foto’s dit weergeven kunt u zien dat de terreinen in een ‘U’ aan elkaar verbonden zijn. Concreet heeft u dan twee ingangen aan de Saramaccastraat. De ingang op nummer 22 heeft een frontbreedte van 14.50 meter en de ingang op nummer 28 heeft een frontbreedte van 16.90 meter. Het terrein heeft een variërende diepte van in totaal 90 strekkende meter en is omgeven door de schuttingen en afrasteringen van de buren.

Het terrein op nummer 28 is nagenoeg compleet bebouwd met een stenen gebouw, bestaande uit winkelruimte met magazijn aan de achterzijde en opslag op de 1ste verdieping; aan de voor- en achterzijde is er een woonhuis. De panden en opstallen zijn allemaal solide en kunnen gemakkelijk een andere bestemming krijgen. Ondanks de datering van de opstallen is de casco bouw stevig waardoor u gemakkelijk kunt renoveren of de bestemming kunt wijzigen. De totale bebouwde oppervlakte ervan is ongeveer 1100 m².

Het terrein op nummer 22 bestaat uit een winkelpand dat in een slechte staat verkeert; hier is de bebouwde oppervlakte ± 200 m².

Deze objecten worden alleen gezamenlijk als een blok verkocht en zijn stevig in de prijs. Het is dan ook een bijzonder gewilde locatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Saramaccastraat • Centrum • Paramaribo • Suriname