blank

Sir Winston Churchillweg 203, Accaribo

Sir Winston Churchillweg 203, Accaribo - Prachtig terrein, geschikt voor diverse mogelijkheden zoals industrie, ontwikkeling en recreatie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Sir Winston Churchillweg 203, Accaribo

Prachtig terrein, geschikt voor diverse mogelijkheden zoals industrie, ontwikkeling en recreatie

Objectcode: P0576B6

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Bestemming: Investering, recreatie, industrie, ontwikkeling
Perceelopp.: 4.168 ha
Bodem: Zand/klei
Frontbreedte: 92 m
Diepte: 416 m

Omschrijving

Gelegen te Accaribo op een prachtige locatie langs de Surinamerivier, groot terrein van 4,168ha met als titel eigendom. Dit terrein heeft een frontbreedte aan de Surinamerivier van maar liefst 100 meter met een diepte van 416 meter. Het terrein is opgehoogd, goed onderhouden en direct begaanbaar.

Dit gedeelte van de rivier heeft geen land afslag, ideaal voor het maken van een strand voor recreatie, ook het aanleggen van een haven behoort tot de mogelijkheden.

De toegang naar dit terrein begint vanaf de Sir Winston Churchillweg waar een smalle ingang is van 15 meter breed. Deze ingang is ongeveer 100 meter lang waarna de volledige kavelbreedte van 100 meter begint. Het terrein was voorheen opgesplitst in twee gelijke delen, wat voor wederverkoop en investering een uitkomst is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Sir Winston Churchillweg • Accaribo • Para • Suriname